SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Muhalefet mi Belirleyecekti?'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkan adayı Çakır'la birlikte seçim çalışmalarını sürdüren AKP İl Başkanı Şahin'den, aday belirlemeye ilişkin eleştirilere yanıt geldi. Şahin, "Milletvekillerinin kabul ettiği, teşkilatın kabul ettiği, halkın gönlünde değer bulan isimleri değil de muhalefetin belirlediği isimleri mi aday gösterecektik?" dedi. Belediye Başkan adayı Çakır'da "karalama siyaseti"nden yakındı.

AKP'nin seçim çalışmalarına ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, katıldığı mahalle toplantısında muhalefetin yaptığı eleştirilere değinerek, “Yapacak işleri olmadıkları için çamur atarak karalayarak siyaset yapıyorlar” dedi.

29 Mart yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır dün akşam Şifa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Projeleriyle ilgili bilgiler veren Çakır,seçim sürecinde muhalefet partilerin eleştirilerine değinerek,kendilerinin AK Partiye yakışan bir siyaset yolu izleyeceklerini belirterek, “Biz siyaset meydanına çıktık, ama herkes AK Parti gibi ak siyaset yapmıyor.yapacak işleri olmadıkları için çamur atmak, karalamak,iftira atmaktan başka bir şey yapmıyorlar.Ama bu siyaset anlayışı ülkemize geçmişte de hiçbir şey kazandırmadı.Bu halk artık bilinçli biz AK Parti’ye yakışan siyaseti yapacağız” şeklinde konuştu.

“Sen Malatyalısın,büyük düşün” sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Ahmet Çakır, Malatya’nın bugünü de yarınını planlamak zorunda olduklarını belirtti.Çakır Konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Malatya’yı modern bir şehir haline getirmek zorundayız, biz bunun için geliyoruz. Belediye Başkanlığının kutsal bir görev olduğunun farkındayız. Kuracağımız ekiple birlikte Malatya’nın sorunlarını geceli gündüzlü çalışarak kısa ve uzun vadede çözüme kavuşturacağız.

Şifa Mahallesinin sorunlarını bu arada tek tek tespit ettik.Başta kaldırım ve temizlik konusunda bazı sorunlar var,biz göreve geldiğimiz zaman sorunları ciddi bir çalışma ile çözeceğiz.Sizlerle birlikte koyduğumuz hedefe hep beraber ulaşacağız.”şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin’de hiçbir zaman diğer partilerin adaylarına kem gözle bakmadıklarını ve onlara cevap vermeyeceklerini söyledi.

Aday belirleme sürecine de değinen Şahin “Birileri, bunlar milletvekilerinin dikta etmiş olduğu bir adayı getirdiler diye söyleniyor.Tamam da Milletvekillerinin kabul ettiği, teşkilatın kabul ettiği, halkın gönlünde değer bulan isimleri değil de muhalefetin belirlediği isimleri mi aday gösterecektik” dedi.

Şahin birlikteliklerinden bazılarının rahatsız olduğunu belirterek, “Bizim birlikteliğimiz şehrimize büyük kazanımlar sağlayacak ve bundan rahatsızlık duyan bazı çevreler halen çamur atmaya devam ediyor. Yapmış olduğumuz hizmetler karşısında yalanlarla dolanlarla önümüzü kesmeye devam ediyorlar. Ama onların gösterdikleri çaba sizin fikrinizi hiçbir zaman değiştirmeyecektir.”şeklinde konuştu.

Şifa Mahallesi’ndeki toplantıya mahalle sakinlerinin yanı sıra bazı aday adayları ve parti teşkilatı da katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız