SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhalefet Partilerinin Çağrılmaması Nezaketsizlik""

A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız İktidarı eleştirerek “İyice halktan koptular. Halkla aralarına engel koyanlar hiçbir daim halkın yanında olamazlar” dedi.

25. Uluslararası Malatya Kayısı Festivalinde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın ve iktidar milletvekilleri, belediye başkanları katılımıyla gerçekleştirilen açılışta vatandaş ile arasına engel koyanlar halktan korkanlardır diyen Başkan Yıldız “Dünya Kayısı Başkenti Malatya’da gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek Festivale Muhalefet Partilerinin çağrılmaması nezaketsizlik ve bir o kadar da korkunun ruhlarına vurmuş halidir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere bu ekonomik krizde paralarımız har vurup harman savrulmaktadır. Malatya’da Millet Bahçelerinden başka projeleri olmayanlar suni gündemlerle insanları kandırmaya çalışmaktadır ve bunun hesabını sandıkta mutlaka vereceklerdir.“ dedi.

Başkan Yıldız ayrıca AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın ve beraberindeki Malatya Milletvekillerinin hangi yüzle Yeni Malatyaspor atkısı taktıklarını merak ettiğini belirterek “Kortej yürüyüşünde bir baktık ki Malatya’da siyaset üstü olan ve Malatya’nın reklamını en iyi yapan kulübe hiç destek vermeyenler birden şovmen olmuşlar ve Yeni Malatyaspor atkısı takmışlar. Genel Kurula dahi gelecek yüz bulamayanlar Malatyaspor sevdalısı olmuş. Takım deplasman gideri dahi karşılayamayıp, oyuncu parasını ödeyemezken sesi çıkmayanlar birden Yeni Malatyasporu hatırlamış. Ama inanın az kaldı geldiğiniz gibi gitmenize, insanların dertleri ile alay etmenizin son bulmasına az kaldı” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    Yahu hepmi yalan söylenir. Hepmi iftira ve algı operasyonu ile oy toplanmaya çalışılır. Artık hükümet sizin iftiralarınıza cevap vermekten usandı. Iki şeyden birini tercih etti. Ya şeytanı kovaliyacakti. Yada işine bakacaktı. Adamlar kayısı festivali yapmış. Bunu halka duyurmuş. Senide çağırmış. Ama şimdi bunu nasıl Karalaya bilirim sorusunun cevabı sizi ortaya koyuyor.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Her ağzınızı açtığınızda adamlara küfür ve hakaret ediyorsunuz. İftira atıp terör örgütleriyle mücadelede terör örgütlerinin yanında yer alıyorsunuz. Niye çağırsınlar ki....
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Onları anlatıkda refah partisinden hiç kimseyi çağırmadılar ona ne diyorsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Naif (1 yıl önce)
    Taife i Kaysiyye... Çalgı eşliğinde göbek atarak yürümemeleri büyük bir eksiklik..
    %50
    %50
    Yanıtla