SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarın Evine Silahlı Saldırıyla İlgili Tutuklama

Muhtarın Evine Silahlı Saldırıyla İlgili Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Ağılyazı Mahalle Muhtarı Yaşar Adak’ın evine düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Battalgazi ilçesinde Ağılyazı Mahallesi Muhtarı Yaşar Adak’ın evine 2 şüpheli tarafından ateş açıldığı belirlendi. Şans eseri kimsenin evde olmadığı esnada gerçekleşen saldırıda evdeki bazı eşyalara mermi isabet ederken, jandarma ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. 

Yapılan incelemelerin ardından husumet yüzünden olayı gerçekleştirdikleri belirlenen 2 şüpheli kısa sürede yakalandı.

Sorgularının ardından adliyeye çıkarılan saldırganlardan S.Ö.A. tutuklanırken, M.S.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DAVUTOĞLU İLE DE GÜNDEME GELMİŞTİ..
Geçtiğimiz Haziran ayında, bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Eskimalatya merkezinde esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı, Ağılyazı Mahalle Muhtarı Yaşar Adak'la aralarındaki diyalog gerginlik yaratmıştı.

Davutoğlu, ziyaret sırasında Adak'ın , "AK Parti’den ayrılmayacaktınız" çıkışına Davutoğlu, "Ben ayrılmadım ihraç edildim” diyerek cevap vermiş, parti il başkanı Ahmet Ercan Uçkan'la bir vatandaş arasında gerginlik yaşanmıştı.

Davutoğlu, bu olayla ilgili "Bugün basına düşmüş Cuma Namazına gidiyoruz, Battalgazi’de. Bu grup orada oturuyor. Bir milletvekilinin amcaoğluymuş birisi. Belli, hazırlıklı. Bir şeyler söylediler, ben de cevap verdim. Bir taraftan da Cuma Namazına gideceğim. Hani yetişeceğiz, ezan okundu, bitti, ‘Buyrun, Cuma Namazına gidelim, dönüşte konuşuruz.’ dedim. Bu arada hala laf yetiştiriyor, ‘Dava’ diyor. Bende ‘O zaman burada bekleyin.  Ben Cuma’dan çıkayım, dönüşte görüşürüz.’ dedim. Yalnız adam ‘Dava’ diyor, Cuma namazına gitmiyor.  Namazdan çıktık orada yoklar. Tam bir provokasyon." açıklamasını yapmıştı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Cezalar artırılmalı,infaz yasası ceza indirimleri kaldırılmalı,af kelimesi ise sözlükten çıkarılmalı kim suç işlemiş ise kodeste son dakikasına kadar yatmalidir.
    %100
    %0
    Yanıtla