SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Yıldırım'dan Kafa Karıştıran Paylaşım

0
Güncellendi - 2020-08-26 04:13:10
Murat Yıldırım'dan Kafa Karıştıran Paylaşım
A- A+ PAYLAŞ

2017 yılından buyana Yeni Malatyaspor’un formasını giyen orta saha oyuncusu Murat Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

31 Ocak 2017’de Boluspor’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve sarı siyahlı takımla sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Murat Yıldırım, geçtiğimiz sezon takım kaptanı olarak görev yaptı. Güncel piyasa değeri 300 bin Euro olan Yıldırım, 3,5 sezondur Yeni Malatyaspor’un formasını giyiyor.

110kez sarı kırmızılı takımın formasını giyen, geçen sezon ise 25 Süper Lig karşılaşmasında bin 638 dakika görev alan Yıldırım, Musa Eroğlu’nun ‘Yolun Sonu Görünüyor’ şarkısı paylaştı.

Sosyal medya hesabında Yeni Malatyaspor formasıyla bir fotoğrafını koyan Yıldırım, şarkının ‘Geçtim dünya üzerinden, Ömür bir nefes derinden, Bak feleğin çemberinden, Yolun sonu görünüyor’ bölümünü paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mert (3 yıl önce)
    Dün oynanan Beşiktaş,paok maçı Türkiye de topçuların milleti. Nasıl kandırdığını göstermiştir birde bunlar alacaklarında indirime gitmiyorlar . Güle güle murat Yıldırım yinede mücadele ettiğin ve emeklerine teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Murat'tan önce Ahmet Ildız gitmesi gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Hetkes gitmakta bas ediyor bir itimal daha var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Umarız doğrudur.Koşamıyorsun Murat
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    ozellikle son 8 macta digerleri bir tarafa ,takim kaptani olarak sahada bir hirsini bir isyanıni goremedm.kendi sosyal medyasina Lütfen ile başlayan yakarişlarima ragmen..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    lutfen gidiyorsa hemen bırakalım nasıl olsa bır kıs baska kulupte kış uykusuna yatıp gerı gelıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Felaket tellallığı iş başında...hadi bakalım niyet okuyucular ne yazacak....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (3 yıl önce)
    Muratcığım sen iyi niyetli olarak elinden geleni yaptın bazı zaman yanlış yerde oynatılmana rağmen Yolun sonu görünmesin İnşallah Malatyasporda başarılı olusun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    İnşallah öyle bir düşüncesi vardır.Taraftar buna çok sevinir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    git gardas senin yerin alt lig kusura galma
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun yolun sonu görünse ne olur görünmese ne olur sizi giden yıl ikinci devre gördük neden oynamadiniz bu takımda neler oldu yönetimle aranızda neler yaşandı konuşmadiginiza göre demekki bir sorun yoktu ne hikmet hoca nede bir oyuncu tek kelime konuşmadan çekip gittiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Sözleşmesi feshedildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Eger aklıma gelen sa vay başıma
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    gidenin yollu açık olsun zorla kimse kiseyi tutma ya hakkı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bence sınırlı yetenekleri olmasına rağmen takıma faydalı bir oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyen elinden geleni yapmaya çalışan karakterli bir futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla