SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Yıldırım'la Yeni Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz sezon ortasında Boluspor'dan kiralayarak kadrosuna kattığı Murat Yıldırım'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Söz konusu anlaşmaya ilişkin haber, ajansspor.com'da yeraldı. Haberde, 30 yaşındaki oyuncunun 14 maçta görev aldığı ve 1 gol attığı belirtildi.

Murat Yıldırım'la yapıldığı belirtilen sözleşmeye ilişkin olarak Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nden herhangi bir açıklama olmadı.

ajansspor.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • NURULLAH (6 yıl önce)
    RIZA EFENDİ SEN MAÇLARI HANGİ GÖZLE İZLİYORSUN BİLİNMEZ AMA GÖZLERİNLE İZLEMEDİĞİN BELLİ...GEÇEN SEZONUN GELDİĞİNDEN BERİ EN ÇOK KOŞAN VE FAYDALI OLAN ADAMLARINDAN BİRİNE BÖYLE SAÇMA SAPAN Bİ YORUM YAPMAN,ASLINDA SENİN DEĞİL; SANA BU AKLI VERENLERİN UYUZLUĞU Bİ İZLE ÖYLE YORUM YAP...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    İyi kullanılırsa gerçekten iş yapacak bir oyuncu, tebrikler. Önemli olan çok paralar vermeden iyi verim alabilmek. Başkanın hocanın rızası olmadan adım atacağını sanmam, bu konuda sataşanlar kötü niyetli.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Rıza bey hocayla görüştürmü hangi futbolcuyu istediğini nerden biliyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Takımdaki en kotu oyunculardan birisi. Mutlaka gonderilmeliydi. Yeniden sözleşme yapılması tam bir trajedi. Kamp başlamadan, hoca görmeden ve hocanın onayı alınmadan alelacele sözleşme yapılması, düşündürücü. Dediğim gibi hocayı kaçıracak bunlar. Hocanın istediği hiçbir isim henüz alınamadı. Futbol uzmani Adil, kendi gibi harika bir takım(!) kuruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • rıza efendi çok biliyorsan takımı sen kur
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    çok iyi oldu.murat yıldırım bu takımda her zaman oynar.ertuğrul hocanın taktikleri ile dahada iyi olacaktır.........
    0
    0
    Yanıtla