SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müthiş Bir Galibiyet Oldu"

0
Güncellendi - 2017-12-19 02:58:51
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Sadık Çiftpınar, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Müthiş bir galibiyet oldu” dedi.

Galatasaray’ın altyapısında yetişen ve daha sonra profesyonel olan genç oyuncu, Galatasaray karşılaşmasında kaptanlık pazu bandı ile sahaya çıktı.

Defansta Gomis’e geçit vermeyen ve ikili mücadeleleri kazanan Sadık Çiftpınar, 5 ikili mücadele kazanarak, Galatasaray’ın ataklarında kritik müdahalelerde bulundu.

Atılan iki gol sonrası büyük bir sevinç yaşayan ve galibiyet sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte taraftarın yanına giderek, 3 puanı kutlayan genç oyuncu, maçın yıldız oyuncuları arasında yer aldı.

Çiftpınar, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Müthiş bir galibiyet oldu. Mücadele eden, emek veren herkesten Allah razı olsun. Stada gelip bizi destekleyen 25 bin taraftarımıza, evlerinde dua eden, gönlü bizlerle olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Sadık bize emeğin çok ama sana ihtiyacımız var transfer haberleri çıkıyor para ve şöhret için bizi satarsan 5 yıl önce yaşadığını yaşarsın gs senin kapıya koydu unutma senin bu takıma yaptığın kadar bu takım ve taraftarda senin arkanda durdu artik kaptan sensin ve SAKIN YANLIŞ YAPIP GITME..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    LUCEŞCU BAŞKA YERDE ARAMA.İŞTE SANA HAZIR ADAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Beyefendiliği çalışkanlığı ile örnek bir kişilik.GS maçında adeta 3 kişilik oynadı.diğer futbolcularımızın örnek almasını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (6 yıl önce)
    Bir hafta önce suçlu Sadık Kardeşimizdi,Bu hafta kurtarıcı Bir gök yüzüne çıkaranda yerin dibine de sokan bu taraftar.Futbolcu kardeşlerimiz gününde olursa neler oluyor.Fazla şımarmayın arkadaşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (6 yıl önce)
    geldiği günden beri dikkat ve beğeniyle izlediğim futboluyla milli takıma göz kırpan kaptan.türkiyede ve ses getiren galibiyetten sonraki gün.belediye binasının orda karşılaştım alçak gönüllülüğü ve sıcak kanlılığı ona olan inancım ve güvenim iki kat daha arttı.yolun bahtın her zaman açık olsun kardeşim kaptan gibi kaptan SADIK ÇİFTPINAR .
    0
    0
    Yanıtla