SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Kazandı, Bir Sıra Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 13.haftada sahasında Artvin Hopaspor’u 4-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, puanını 20’ye çıkarttı ve puan tablosunda yedinci sıradan altıncı sıraya yükseldi.

2020-2021 sezonuna iddialı başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Alaattin Gülerce’nin ardından takımın başına getirilen Nihat Balan ile bir çıkış yakaladı. Turuncu yeşilliler, tecrübeli çalıştırıcı ile çıktıkları 10 maçta 5.galibiyetlerini aldılar.

Ligin 13.haftasında sahasında Artvin Hopaspor’u 2-0’la geçen Malatya temsilcisi, puanını 20’ye yükseltti. 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı 6.sırada tamamlarken, zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 13.haftada alınan sonuçlar şöyle:

Fatsa Belediyespor-Bucaspor 1928: 0-3

Kızılcabölükspor-Nevşehir Belediyespor: 1-1

Antalya Kemerspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 2-1

Çankaya Futbol Kulübü-1877 Alemdağspor: 0-2

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Manisaspor: 1-1

Ofspor-Belediye Derincespor: 0-2

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Artvin Hopaspor: 4-0

Diyarbekirspor-Payasspor: 3-2

Grup’ta 13.hafta maçlarının ardından 32 puan toplayan Diyarbekirspor liderliğini sürdürdü. 13 haftada 29 puan toplayan İzmir ekibi Bucaspor 1928 takımı ise ikinci sırada yer aldı. 22 puanlı Ofspor haftayı üçüncü sırada tamamlarken, 21 puanlı takımlardan Edirne Belediyesi Paş Edirnespor dördüncü, Fatsa Belediyespor ise beşinci sırada yer aldı. Grup’ta 20’şer puana sahip olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor altıncı, Belediye Derincespor ise yedinci sırada bulunuyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 14.hafta karşılaşmaları 20 Aralık Pazar günü oynanacak. Saat 13.00’da oynanacak olan maçların programı şöyle:

Bucaspor 1928-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor

Artvin Hopaspor-Çankaya Futbol Kulübü

Belediye Derincespor-Diyarbekirspor

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Ofspor

Manisaspor-Antalya Kemerspor

Kızılcabölükspor-Payasspor

Nevşehir Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

1877 Alemdağspor-Fatsa Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız