SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Kendi Sahasında Lideri Geçemedi

0
Güncellendi - 2020-10-05 03:34:41
MYB, Kendi Sahasında Lideri Geçemedi
A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Fatsa Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

3.Lig 1.Grup’ta 3.hafta karşılaşmasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk etti.

Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. Turuncu yeşilliler, Akın Akman ile net bir gol fırsatından yararlanamadı. Oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran Malatya temsilcisi aradığı golü bulamadı. Fatsa Belediyespor ise duran topta Muhammed Burak Çelik ile gole çok yaklaştı ancak meşin yuvarlak çerçeveyi bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Fatsa Belediyespor, mücadelenin 52.dakikasında Mehmet Seçme’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Mücadelede başka gol olmayınca Fatsa Belediyespor, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yeşilyurt Belediyespor’da 75.dakikada Cihad Ateş’in ağlara gönderdiği top, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu 

HAKEMLER: Aytaç Geçgel (İstanbul Bölgesi-Klasman Hakemi), Ali Uğurtan Demirtaş (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Ozan Burak Akduman (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Muhammed Ömür (İstanbul Bölgesi-Bölgesel Hakem) 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 25.Mustafa Gürbüz, 22.Erçin Ilgaz, 14.Gökhan Payal, 61.Mücahit Çakır, 33.İlker Günaslan, 17.Ali Kemal Başaran (Dk.78 Berke Yılmaz), 8.Fatih Ergen (Dk.58 Talha Aydemir), 4.Yasin Elmas (Dk.57 Cihad Ateş), 11.Akın Akman, 70.Halil Çelik (Dk.57 İzlem Balkız), 10.Emre Gemici 

YEDEKLER: 69.İsmail Cengiz, 44.Erhan Gözetlik, 16.İzlem Anıl Balakkız, 20.Berke Yılmaz, 7.Talha Aydemir, 29.Cihad Ateş, 80.Sıddık Çelik 

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce 

FATSA BELEDİYESPOR: 1.Ömür Çavuşoğlu, 5.Rıdvan Sönmez, 4.Enver Yıldız, 3.Gökhan Açıkgöz, 92.Tevfik Doğukan Pala, 47.Muhammed Burak Çelik (Dk.81 Emrah Günaydın), 88.Rıdvan Sağlam (Dk.81 Doğukan Bulut), 11.Mehmet Serçe (Dk.67 Haci Şükrü Çiçek), 77.Sinan Yazıcı (Dk.72 Kemal Bolat), 10.İsmail Bulut (Dk.81 Cevetcan Ekinci), 17.Fatih Arat 

YEDEKLER: 75.Kadir Balcı, 14.Doğukan Bulut, 7.Haci Şükrü Çiçek, 21.Kemal Bolat, 6.Emrah Günaydın, 8.Onur Hafızoğlu, 28.Cevatcan Ekinci 

TEKNİK SORUMLU: Murathan Karagöl 

GOL: Dk.52 Mehmet Seçme (Fatsa Belediyespor) 

SARI KARTLAR: Emre Gemici, Akın Akman, Erçin Ilgaz (Yeşilyurt Belediyespor), Enver Yıldız, Ömürcan Çavuşoğlu (Fatsa Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut (3 yıl önce)
    Takımda motivasyon eksikti. Rahat alınacak maçtı. Yazık oldu. Zaman la daha iyi olacak takım.
    0
    0
    Yanıtla