SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Pazar Deplasmanından Puan Çıkardı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 22.haftanın erteleme maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Pazarspor ile 1-1 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 22.haftanın erteleme maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Rize ekibi Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Pazarspor, 63.dakikada Oğuzhan Demir’in golüyle mücadelede 1-0 öne geçti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 90.dakikada Muhammed Öztürk’ün golüyle durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

STAT: Pazar İlçe

HAKEMLER: Metehan Alpat, Caner Eroğlu, Yasin Kılıç 

PAZARSPOR: 16.Duhan Çağlar Akdağ, 4.Şeyhmus Abdulkadir Aksu, 7.Mehmet Aytemiz, 8.Fatih Ergen (Dk.81 Şahinali Terzi), 10.Muhammet Ali Aydın (Dk.86 Can Muhammet Vural), 61.Mücahit Çakır, 14.Mete Karahan, 54.Mithat Pala, 24.Kadir Kaan Yurdakul (Dk.46 Oğuzhan Demir), 88.Cevat Kuy, 96.Aykut Civelek 

YEDEKLER: 1.Ebubekir Elihoş, 9.Can Muhammet Vural, 23.Volkan Can, 3.Oğuzhan Demir, 53.Şahinali Terzi, 12.Mehmet Eksik, 66.Sergen Ekinci 

TEKNİK SORUMLU: Şevki Tonyalı 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 35.Timur Çakıroğulları, 7.Alpay Aldemir (Dk.83 Sefa Korkmaz), 17.Ali Kemal Başaran, 27.Deniz Işık, 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 55.Muhammed Öztürk, 65.İsmail Güner, 69.Emre Fırtına (Dk.73 Kadir Yılmaz Çelik), 94.Emrah Özyaylaz (Dk.58 10.Mustafa Pınar) 

YEDEKLER: 22.Cihat Herdili, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can, 10.Mustafa Pınar, 53.Kadir Yılmaz Çelik, 80.Sıddık Çelik, 97.Selim Dedekoç 

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce 

GOLLER: Dk.63 Oğuzhan Demir (Pazarspor), Dk.90 Muhammed Öztürk (Malatya Yeşilyurt Belediyespor) 

SARI KARTLAR: Fatih Ergen, Mithat Pala, Şeyhmus Abdulkadir Aksu (Pazarspor), Erhan Gözetlik, İbrahim Tokay (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Halide Edip adıvar maçı berabere bitince umudum çok azalmıştı. Yozgat galibiyeti ve bu beraberlik beni umutlandırdı. Gölcük ü de yeneriz inşallah ordan alınacak puan ya da puanlarla bu iş biter. Fikstürümüz modafene batmana alrındağa halideye darıcaya oranla iyi. İçerdeki muğla kelkit ve altındağ maçlarını alıesak Allahın izniyle ligse kaldık demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Malatya'da İstanbulda yaşayan başkan dönemine acil son verilmelidir nerede hikmet Tanrıverdi nerede Haşim Karadağ ve Haziran ayında nerde adil başkan diyeceğiz 7/24 bu ilde olan başkan istiyoruz bu durum vekiller içinde geçerli bir bakıyoruz ismini dahi duymadığımız kişiler aday yapılıyor seçiliyor bir dahada Malatya'ya gelmiyorlar halkın derdini dinlemiyor ve ilimize yatırımlar konusunda bir katkıda saglamiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    Helal olsun tebrikler...
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Yönetimi ,teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum.Helal olsun 6.haftada sıfır puanla aldıkları takımı kırmızı çizginin üstüne çıkarıp 30 puan alan takımı, özellikle yönetimi kutlamak gerek.Her takımın Tahsin YILMAZ gibi bir başkanı olsun ki üst liglerde daha çok Malatya nın futbol takımı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Vallahi helal olsun. Mücadelenin ne getirdiğini Malatya ya gösterdiniz. Diyarbakır maçını statta izlemiştim. Yenik olduğumuzdan hiç keyif vermiyordu. Son dakikada kornerden gelen topa vuruş yaparak gol atanın bizim kaleci olduğunu görünce bu takım düşmez, sıralamadaki yeri bu olmamalı demiştim. Demek ki doğruymuş. Başarılarınızın devamı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Helal olsun inşaallah ligde kalırsınız isminizi ve renklerinizi değiştirmeden gelecek yıldan itibaren hızla üst liglere diyorum bu borçla süper ligde bulunan takımımız amatöre gider hiç olmazsa profesyonel ligde bir takimimiz olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Profestonel liglerde her zaman fazla tskımla varolmalıyız. İstanbul ankara izmir trabzon bursa manisa hatay gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Yenmiyorsan yenileme mantık bu olmalı. Alınan her puanın önemi çok,önümüzdeki haftada aynı düşünce ile sahaya çık ne getirebiliyorsam kazançtır. İnşallah önümüzdeki sezon güçlü yönetim,güçlü kadro ile hedef bir üst lig olmalı. Başarılar. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Mücadele bu işte. İnanırsanız oluyor. Daha çok motivasyon daha çok mücadele.inşallah gölcük tende puanlar gelecek. Yeterki isteyin sonu çok güzel olacak.
    0
    0
    Yanıtla