SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nacer Barazite İle Yollar Ayrıldı

0
Güncellendi - 2018-07-23 14:36:48
Nacer Barazite İle Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Nacer Barazite ile yollarını ayırdığı açıklandı. Sarı kırmızılılar, Aly Cissokho'nun ardından Nacer Barazite'yle de yollarını ayırdı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor'da Emanuel Dening, Abdoulaye Sadio Diallo ve Aly Cissokho'nun ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Sarı kırmızılı yönetim, Nacer Barazite'yle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yeni Malatyaspor'un 1 milyon 100 bin euro maliyetli oyuncusu Necar  Barazite ile karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesinin ardından futbolcu kamptan ayrıldı.

2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor'a katılan Nacer Barazite, Süper Lig'de 15 karşılaşmada 780 dakika forma giydi. Barazite, sezonu 2 gol, 3 asistle tamamladı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mert (5 yıl önce)
    1 milyon 100 bin euro bana versinler (6.279.680 TL yapıyor). 2 gol 3 asist değil ligde gol kralı olurdum :)) Malatyamız ve Malatyasporumuz için hayırlısı ne ise o olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Çok iyi oldu.Ama dening ve cissokho kalmalıydı.pereira da giderse takım büyük darbe yer.çünkü hala onların yerini dolduracak oyuncumuz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Denin ve cissokko yanlış gönderilmemeliydi diallo barqxite kötü topçu değiller sadece doku uyuşmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • ATİLLA (5 yıl önce)
    VALLA BU SAATTEN SONRA ASLAN GİBİ GENÇLERİMİZ VAR ONLAR LA OYNARIZ DESSELER HİÇ ŞAŞIRMAM SONRA DA KAÇIP GİDERLERRRR
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle amaç o zaten seneye ptt1.lig de olur bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    İyi kurtulmuş takım ama gelen yok
    0
    0
    Yanıtla