SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonlarında Yakalanan 7 Şüpheliye Tutuklama

0
Güncellendi - 2020-02-17 01:48:54
Narkotik Operasyonlarında Yakalanan 7 Şüpheliye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kentte uyuşturucu ticareti yapan, nakleden, bulunduran şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Teknik ve fiziki çalışmanın ardından Gaziantep'ten Malatya'ya uyuşturucu madde nakledileceği bilgisine ulaşan ekipler, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Ekiplerin yaptıkları aramada, aracın yakıt deposuna gizlenmiş 583 gram sentetik uyuşturucu, 2,11 gram kubar esrar, 3 uyuşturucu hap, 1 sentetik uyuşturucu yapımında kullanılan öğütücü ve farklı materyaller ele geçirdi.

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınan 4 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Ekipler, Gaziantep'ten Malatya'ya geldiği belirtilen bir araçta yaptığı aramada bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirirken, 3 şüpheliyi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kentte son bir ayda uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda toplam 1 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildiği, gözaltına alınan 20 zanlının tutuklandığı bildirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Realdream (4 yıl önce)
    Emniyet görevini yapıyor, bu müdüre ne yalakalık yapıyorsunuz görevi yapmak zorunda babasını hayrına yapmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44444444 (4 yıl önce)
    Yeni emniyet müdürü adam gibi adam. Malatyamiz onunla birlikte daha huzurlu bir kent olmaya basladi. Allah razı olsun. Narkotikcilerinde hakkini yemeyelim adamlar gece gunduz demeden her an calisiyor. Allah onlardan da asayiscilerden de razi olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu mafya bozuntuları kente öyle bir yerleşmişler ki. Tabi geçmiş yönetimin ilgisizliği nedeniyle. Memleketimizi artık bu pisliklerden temizleyin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (4 yıl önce)
    Helal olsun emniyet mudurune
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Allah emniyetimizden razı olsun Malatya yi bu pisliklerden inşallah tamamen temizlerler. Malatya nin huzurlu bir kent olması dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Emniyetimiz gerçekte büyük gayretle çalışıyor ancak milletin üstüne çökmüş olan tefecilerin biraz daha fazla üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.1 tane tefeciyle olmaz yani,milletin sömürmekten helak ettiler
    0
    0
    Yanıtla