SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nokta Transferler Yapmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-06-19 18:17:45
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Açık söylemek gerekirse transferde bu sezon nokta transferler yapmak istiyoruz. Çünkü elimizde geçen sene kadromuzda olan ve yola devam edeceğimiz bir iskelet kadro var. Eksikliklerimiz noktasında tespitlerimizi hocamız yaptı ve bu mevkilere transferler gerçekleştireceğiz. Transfer komitemiz, ben ve hocamız takımımızın iyi yerlere gelmesi için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Süper Lig'deki ilk sezonunu 43 puanla 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni sezon çalışmaları sürüyor. Transferde şuana kadar kadrosuna Danijel Alexsic'i katan sarı kırmızılılar, en az 4 isimle daha anlaşmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmaları, kamp programı, takımdaki son durum ve oyunculara gelen tekliflerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"YENİ TRANSFERİMİZ KAMPA KATILACAK"

Takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında 25 Haziran'da Malatya'da toplanacağını kaydeden Ravcı, "Yeni sezon hazırlıklarımıza kulüp olarak 25 Haziran Pazartesi günü Malatya'da toplanarak başlayacağız. Takım olarak geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadromuzda yer alan oyuncularımızın dışında Dünya Kupası nedeniyle Rusya'da bulunan Khalid Boutaib'de ilk olarak bizlerle birlikte olamayacak. Malatya'da başlayacağımız kampımıza geçtiğimiz günlerde resmi sözleşmeye imza attığımız ve yeni sezonun ilk transferi Sırp oyuncu Danijel Alexsic'de katılacak. Malatya'da sağlık kontroller ve yapılacak bazı testlerin ardından 1 Temmuz itibariyle Bolu Termal'de yeni sezon hazırlıklarımıza tam anlamıyla başlamış olacağız" dedi.

"TRANSFER İŞLERİ KOLAY OLMUYOR"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Ravcı, "Yeni sezon öncesinde kadromuzu güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Listemizde bulunan isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bilindiği gibi ilk transferimizi daha öncede takip ettiğimiz ve hocamızın da istediği Sırp oyuncu Danijel Alexsic'i kadromuza katarak yaptık. Açık söylemek gerekirse transferde bu sezon nokta transferler yapmak istiyoruz. Çünkü elimizde geçen sene kadromuzda olan ve yola devam edeceğimiz bir iskelet kadro var. Eksikliklerimiz noktasında tespitlerimizi hocamız yaptı ve bu mevkilere transferler gerçekleştireceğiz. Transfer komitemiz, ben ve hocamız takımımızın iyi yerlere gelmesi için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tabi ki her teknik direktör transferlerin kampa yetişmesini ister ancak transfer işleri kolay olmuyor. Bizde zor olan işleri kolaya çevirmek ve şehrimize, takımımıza faydalı olacağına inandığımız isimleri kadromuza katmak için uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

"TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR"

Dış transferin yanı sıra iç transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Ravcı şöyle konuştu: "Yeni sezon için sadece dış transfer değil iç transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Hocamızın raporu doğrultusunda gelecek sezon kadromuzda düşünmediğimiz isimlerle görüşmeler yaptık. Tabi henüz netleşen bir şey yok ancak bir kez daha bu isimlerle görüşüp son kararı vereceğiz. Bilindiği gibi ulusal ve yerel medyada da sıkça yer alan kadromuzda bulunan bazı isimlere gelen transfer teklifleri de var. Bunu da transfer komitemiz ve başkanımız Adil Gevrek değerlendiriyor. Bizler Yeni Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek için çalışan insanlarız ve eminim ki yine takımımız ve şehrimiz için en doğru kararı vereceğiz. İskelet kadromuzu bozmak istemiyor ve takım içerisinde geçtiğimiz sezon hocamızla birlikte yakaladığımız uyumu bozmadan yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz."

"KHALİD BOUTAİB'İN OYNAMASINI BEKLİYORUZ"

Rusya'da yapılan Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımının kadrosunda olan Khalid Boutaib'in ikinci maçta oynamasını beklediklerini ifade eden Ravcı, "Geçtiğimiz sezon başında kadromuza kattığımız Kahlid Boutaib sezon içerisinde bize büyük katkılar sağladı. Bu performansıyla birlikte Dünya Kupası'na katılması bizleri memnun etti. Bilindiği gibi İran ile oynanan ilk maçta forma şansı bulamadı. Daha önce yapılan hazırlık maçlarında Teknik Direktör Herve Renard kendisini tercih ediyordu ve Khalid'de gollerini atarak iyi bir performans sergiliyordu. Neticede Khalid Boutaib'in oynayıp oynamaması hocasının tercihidir. Buna saygı duymak gerekir. Ancak şunu belirtmek isterim ki oynaması tabi ki bizleri memnun eder. İnşallah kupada Portekiz maçında ilk 11'de veya sonradan oyuna katılarak takımına katkı sağlar" diye konuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • caner (5 yıl önce)
    Düz mantıkla düşünüyorum, az paraya kıyın gidin kendiniz Brezilya'ya bilemedin Afrika ülkelerine iyi güzel oynayan başarıya hasret adamları alın tabi ihtiyaç duyulan mevkiye göre , bak bakayım neler oluyor süper ligde. Bir de alt yapı futbolcu çok önemli bence, Malatyaspor bir çatı olmalı Malatya'da oynayan bütün bal ligi vs ne varsa futbolcular bizim altyapımız gibi görünmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    5 tane transfer yeterli.Birde geçen yılın çöp transferlerinden yakamızı kurtarabilirsek seneye daha güçlü bir malatyaspor görürüz.Özellikle sağ kanatta Chaebek bekleneni veremedi.Sadık ve Minanın sırtından geçindi.Onun yerine Alanyaspordan Gassama çok iyi bir alternatif olur.Aytaç kesinlikle kadroda olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Sakın şimdi transfer yapmayın çok para istiyorlar siz bekleyin transferin son gününe yakın kulüp bulamayan boşta futbolcular olacak yemek parasına karın tokluğunada gelecek futbolcuları bulursunuz. Niye yalan diyeyim zaten siz işinizi biliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Barazit, Saido, Dilallo gibi olmasın. Geçen yıl aldığınız topçuların % 30'nu oynattınız. Bunları kim seyretti, alınmasına kim karar verdi? Kocaman sessizlik.. Sayın Ravcı biraz bu konularda açıklama yapar mısın…
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Bu yil alinan puanin yarisi alinamaz karabuk gibi olursa takim kimse şaşırmasın bu yönetimle olmazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Lütfen artık şu geçen sene 43 puanla 10 . Bitirdik muhabbetini bırakın geçen yıl geçti gitti önünüze bakın ve ne yapacaksanız biran önce yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse demez 1989 da 44 puanla şikeyle kume düştük bu sehrin takimi iyi olmali herseyin üstesinden kendi imkanlariyla gelmeli
    0
    0
    Yanıtla