SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nüfus Müdürlükleri Yeni Yere Taşındı

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:32:20
Nüfus Müdürlükleri Yeni Yere Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe nüfus müdürlüklerinin yeni hizmet yerine taşındıkları bildirildi.

Eğlence mekanlarının yoğunlukta olduğu Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir binada hizmet vermekte olan iki ilçe nüfus müdürlüğünün, Çevre Yolu (Buhara Caddesi) üzerindeki MATİM İş Merkezi'ne taşındıkları ve faaliyetlerine burada başladıkları belirtildi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Cebeci, Valilik aracılığıyla yaptığı açıklamada, "20.03.2019 tarihi itibarıyla Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüğü, 21.03.2019 itibarıyla da Battalgazi İlçe Nüfus Müdürlüğü 'Sarıcıoğlu Mahallesi, Buhara Caddesi, No:160 (MATİM İş Merkezi) Battalgazi/ Malatya' adresinde hizmete vermeye başlamıştır."dedi.

Söz konusu binada, daha önce FETÖ'yle ilişkili olduğu belirlenen bir dershane bulunuyordu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Arzu (11 ay önce)
    Depremden sonra hâla il nüfus müdürlüğü aynı yerde mi bilgisi olan acil yazabilir mi ?
    Editörün Notu: Deprem sonrası Nüfus Müdürlüğü, Valiliğin de taşındığı İstasyon Virajı'ndaki İMKB Kız Meslek Lisesi binasında hizmet veriyor. Binada Malatya Valiliği tabelası asılı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert44 (5 yıl önce)
    Güzel olmuş. Ancak cezmi kartay eğlence yerlerinin şehir dışına taşınması elzem olmuştur. Nokta
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    cezmi kartay caddesi mi vatandaşa yakın,yoksa matim iş merkezimi?Eğlence Merkezimi taşınır yoksa Devletin kurumu mu? Matim nereden çıktı?Her yere bina yaptınızda?Vatandaşı ilgilendiren önemli kuruma yeni binayı gereksiz ve lüzumsuz mu?görüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beylerbeyi (5 yıl önce)
    Büyük buluş! Tüm Malatya taşınsın aynı noktaya. Sözde 2 ayrı ilçe. O yerin sahibi kim? Ayrıca kernek'te yaşayan bir vatandaş hangi otobüsle gidecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş yürüyerek rahatlık la gider gitmek isteyen kişi SEN CANINI SIKMA....
    0
    0
    Yanıtla
  • bu kadarda ard niyetli olmayın be kardeşim ordaki dükkanlar vatandaşlara ait kiralarıda çok uygun değerlendirilmiş ne güzel . ayrıca otobüs konusuna gelince ben yürüyerek gidecem kerneklilerde bi zahmet yürüsün ,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Çok isabetli olmuş emeği geçenlere tşk ederiz koca bina atıl vaziyette duruyordu memlkete kazandırılması iyi oldu inşaAllah tapu elektrik su vs hepsini aynı yere tasırlar millet ordan oraya gitmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • GÜRKAN (5 yıl önce)
    Cezmi kartaydaki batakhaneler taşınsa daha iyi olmazmıydı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (5 yıl önce)
    Cezmi kartayın şehrin ortasında kalması daha büyük bi ayıp değil mi. Yıllardır birşey yapılamadı oraya. Yaralamalar olaylar bitmedi. Geceleri geçilmez oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Restore Şart (5 yıl önce)
    Şu matim binası restore edilmeli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (5 yıl önce)
    İsabet olmuş taşınması cezmi kartayda bunca yıl kalması bile büyükşehirin ayıbı
    0
    0
    Yanıtla