SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Aday.. Hem de Nereden!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:34:03
O da Aday.. Hem de Nereden!
A- A+ PAYLAŞ

Merhum Cumhurbaşkanı ve Başbakan, hemşehrimiz Turgut Özal'ın oğlu, ANA Parti Genel Başkanı, Malatya eski bağımsız milletvekili Tevfik Ahmet Özal, Büyük Birlik Partisi ile seçim ittifakı yapan Saadet Partisi'nin  Mardin 1. sıra milletvekili adayı oldu.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, bir ara HDP'den teklif aldığı öne sürülen ve bunu yalanlayan, daha sonra da teklif gelirse değerlendireceğini söyleyen Özal, sürpriz bir şekilde Saadet Partisi'nin Mardin listesinde yeraldı.

1999 Milletvekili Genel Seçimleri'nde, Malatya'dan bağımsız milletvekili adayı olan ve seçilen Ahmet Özal'ın ilk sırasında yeraldığı Mardin listesi şu isimlerden oluşuyor:

1 Tevfik Ahmet Özal Yüksek / İşadamı

2 Abdurrahman Kızılboğa Orta / Serbest

3 Ahmet İletmiş Orta / Tüccar

4 Abdullah Çelik Orta / Esnaf

5 Arife Türkmen Yüksek / Eğitimci

6 Ahmet Oğuz Yüksek / Eğitimci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız