SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen Kariyer Sınavı Koordinasyon Toplantısı

Öğretmen Kariyer Sınavı Koordinasyon Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

19 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı öncesinde son değerlendirmeleri yapmak, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi ve karşılaşılması muhtemel problemlerin görüşülmesi amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı. 

Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı’nın sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için alınan tedbirler ile uygulanacak ve uyulacak kurallar hakkında bilgi verildi. Sınav Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Vahap Arıkan ise sınav öncesi hazırlıkları, sınav uygulaması ve sınav sonunda gerçekleştirilecek iş ve işlemler ile tüm bu süreçler için belirlenen kurallara yönelik kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya yapılacak sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi adına Bakanlık Müfettişi Mehmet Yaşar, Sınav Yürütme Kurulu Üyeleri, Bina Sınav Sorumluları (İl Temsilcileri) katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız