SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenevi Önünde Silahlı Saldırı, 2 Kişi Vuruldu

0
Güncellendi - 2018-05-29 05:08:06
Öğretmenevi Önünde Silahlı Saldırı, 2 Kişi Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi Öğretmenevi önünde iki kişi uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı. Polis olayla ilgili olarak 4 şüpheliyi olayda kullanılan silahla birlikte yakaladı.

Olay; 21.00 sularında İnönü Caddesi Öğretmenevi önündeki kaldırımda meydana geldi. İddiaya göre; aralarındaki husumetten nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmanın büyümesi üzerine, karşılaşan iki grup arasında tabanca ile ateş açılması sonucunda Bayram P. ve Ayhan Y. adlı şahıslar yaralandı. Biri karnından ve ayağından, diğeri de ayağından vurulan  yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olayın ihbarı üzerine bölgeyi çembere alan polis ekipleri Eyüp T., Cihan T., Şahin T. ve Mustafa Y. adlı şüphelileri, bir adet kuru sıkıdan bozma tabancayla yakaladı. Şüphelilerin kaçmak istedikleri  bir otomobil ise yine polis ekiplerince ele geçirildi.

Olaya karışan şüphelilerin akraba oldukları öğrenildi. Soruşturma ve araştırma sürüyor.

BIÇAKLI SALDIRILAR..

Bu arada, gece yarısına doğru Rabia Parkı, Orduzu Pınarbaşı Lunapark ve Yavuz Selim TOKİ'de 3 ayrı bıçakla yaralama olayı meydana geldiği öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Tolga (5 yıl önce)
    azimi mübarek gün bu ne rezillik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Devletimizin acilen silah kullanımına el koyması gerekiyor memleket teksasa döndü artık herkesin belinde silah var kimsenin kimseye tahamülü kalmamış en ufak şeyde çıkarıp sıkıyolar birbirlerine hukuk sistemimiz hiç caydırıcı değil kuralların daha katı olması gerekiyor adım başı polis koymakla olacak iş değil bu özellikle Malatya aldı başını gitti...
    0
    0
    Yanıtla
  • kursat (5 yıl önce)
    kimsenin kimseye eyvallahı kalmamıs Yazık !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Polis ne yapsın diyiyoruz bıçaklı yaralamaların ikisi küçük çocukların gittiği parklar evet geç bir saat ama erkende olabilirdi ben Rabia parka yakın bir yerde oturuyorum günün her saati orada ipsiz sapsız kişiler oturuyor neden kimse onlara bir şey sormaz anlamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (5 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin Türkiye’de tek ?bu konuda Tabiki
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali biloo (5 yıl önce)
    Polis yakaliyor adliye serbest birakiyor. Polis ne yapsin, asker ne yapsin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    DUYMADIK DEMEYİN. TEKSAS'TA ASAYİŞ BERKEMAL MIŞ! HEM DE RAMAZAN AYINDA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Melih (5 yıl önce)
    Yetkililerin yapacağı bişey yok bu konuda. Adım başına polis asker olamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Belli başlı yerlerde polis uygulaması yapılsa kimse belinde silahla şehir merkezinde gezemez mesela
    0
    0
    Yanıtla
  • bu arada çocuklarımızada sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Adref (5 yıl önce)
    Huzurlu şehir Malatya ya ne oldu. Bu ne rezillik tabi tüm dizilerde önüne geleni vur, Kahraman ol mesajı veriliyo ne olacaktı. Habi de bu na her yaratık özgürce silah sahibi olabiliyo ohh kuru sıkılar da gercek silah olabiliyo. gelişimini tamamlayamamışlar niye kahraman olmasın demi. Gerçekten çok yazık şansa yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal e (5 yıl önce)
    Simdi soruyorum alieniz ile ordan gecerken bir sevdiginizin yaralanmasi ihtimali sizi de korkutmuyor mu? Hattta Allah vermesin daha beter sonuclar...! Malatya bu konuda nereye gidiyor? Yetkililer uzun vadeli hangi onlemleri almayi dusunuyorlar neden 3-5 sene icerisinde sehrin asayisi bu derece bozuldu. Yazik cok yazik memleketimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Şehir Teksas
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Aksam dizide izlemistir. Bi de dizi icat ettiler gardas. Deli yurekten bu yana genclik harap. Deli yurek, kurtlar vadisi serileri, içerde, çukur vs. Elinize saglik el birligiyle basardiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali aslan (5 yıl önce)
    Malatya'da artık huzur namına bir şey kalmadı. Her gün bir silahlı çatışma haberi duyuyoruz. Sokaklarımız artık güvenli değil. Yanlış göç politikası ve eğitimsizlik bunun en büyük nedeni. Tabi güvenlik zaafiyeti de diğer faktörlerden birisi.
    0
    0
    Yanıtla