SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulda Hizmetliye Bıçaklı Saldırı

0
Güncellendi - 2017-10-26 03:03:05
Okulda Hizmetliye Bıçaklı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir ilkokulda yaşanan olayda, bir öğrencinin 16 yaşındaki ağabeyi tartıştığı hizmetliyi bıçakladı.

Sümer İlkokulunda yaşanan olayda iddiaya göre, 3 gün önce yaşanan tartışmanın ardından bugün okula gelen 16 yaşındaki A.S.B., burada okulun hizmetlisi Hasan B.’yi (57) bıçakladı. Öğrencilerin okulda olduğu sırada yaşanan bıçaklama olayında hafif yaralanan hizmetli olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayın şüphelisi ise kısa süre sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine giderek teslim oldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • İbrahim (6 yıl önce)
    yetkililer acaba buradaki yorum cevaplalarını okuyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (6 yıl önce)
    Bakın hizmetlinin görevi temizlik bu güvenlik oluyo bana küfür ediyo ben müdüre gidip şikayet ediyorum müdürde bana yok öle bişey yapmaz şahit getiriyorum yinede inanmıyo
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Adamın pişkinligine bak.Bicakladiktan sonra gidip teslim oluyor.Bu benim 26.vukuatim diyor.Bu çocuğa bir önlem alınamıyor.Sen bi tane vurursan soluğu cezaevinde alıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Sıkılmadan yaptığı işi övüyor.A.S.B..Adam haklıymış gibi bir de yorum yapıyor.Ne günlere kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mikail (6 yıl önce)
    Yada hizmetliler kabadayılık yapmayı bırakacak İşini yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (6 yıl önce)
    O hizmetli görevlinin suçu ne ? İdare onu görevlendiriyor. Oda görevini yapıyor.Bir sorununuz varsa gider idareyle görüşürsünüz.. Eşeğe gücü yetmeyen palanına sarılırmış.. Sonra o bıçaklama işi ne öyle..çocuklarımıza sahip çıkmıyoruz,iyi yetiştiremiyoruz..Bunların sorumlusu hep aileleridir. Sonra bu emniyet önlemleri nerede ? Hani okullarda Emniyet Müdürlüğü yetkikileri her türlü olumsuzluklara karşı tedbir almışlardı.. Bugün yaralama,yarın Allah korusun daha vahim sonuçlar çıkabilir. Hiç birimiz maalasef görevlerimizi tam yapmıyoruz. Birde çıkmış ben yaptım diyerek milletle emniyetle alay edercesine kendini savunuyor,yorum yapabiliyor.Bu cesareti nereden buluyor desiniz acaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    işte adalet adam bıçakla adam yaralıyor devlet bırakıyor ve o bıçaklıyan bu sitede mafyacılık oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    sayın editör hani altta uyarı bölümü var yorumları ona göre yayınlıyordunuz adam çıkmış yorumda ahkam kesiyor sizde yayınlıyorsunuz savcılık devreye girmesi lazım biz bi yorum yazsak işinize gelmedimi yayınlamazsınız adam sizin sitenizde mafyacılık oynuyor sizde izin veriyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Cezalar.artmadigi.surece.olaylar.olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ejder (6 yıl önce)
    Ne yapsın okul müdürü velilerin üstünü mu arasın.Guvenlik görevlisi bile olsa hangi güvenlik görevlisi okula gelen velileri nasıl arasın.x ray cihazı konulması lazım, O da imkansız.Ayrica kişi yabancı değil öğrencinin abisi.Bu tür olaylarda gider öğretmeni,okul çalışanı bıçaklar darp eder,Hastanede doktoru bıçaklar diğer sonra bu olay yanlarına kar kalıyor.Bunlara gereken cezalar verilse bakalım bunu yapabiliyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi bilek (6 yıl önce)
    Yaralıyan benim kardeşinizin hakkında yanlış konuşan birine siz ne yaparsınız böle boş boş konuşmayın olayı bilin öle dayılık yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Aferin çocuk!!! Sen bu yolda devam et!!!! Nede olsa küçük Polat'sın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi bilek (6 yıl önce)Cenk isimli kullanıcı yorumuna
    Sende büyük hasansın!!
    0
    0
    Yanıtla
  • O hizmetli kardeşinin öğretmeni değil.Okulda hizmetli.Okulda oturup çay içiyor çıkarken aniden bıçak sallıyor.Bu erkekliği,dayıcım mı.Eğer bir şey varsa o okulun müdürü var,idaresi var.Bu ilin valisi var,Milli Eğitimi var .Gider şikayet edersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çaresiz (6 yıl önce)
    HANİ OKULLARIN ETRAFINDA KİMSE GEZMİYODU POLİS VARDI YABANCI ŞAHISLAR İÇERİ BİLE GİREMİYODU ADAM BIÇAKLA GİRMİŞ OKULA NASIL BİR DENETİM ACABA OKULUN MÜDÜRÜ NE İŞ YAPIYO ACABA SADECE OTURUP MAAŞINI ALIYO DEMEKKİ ORDA ÇOCUKLARADA SALDIRIP BİÇOĞUNU YARALAYABİLİRDİ ALLAH GÖSTERMESİN HEPİMİZİN ÇOCUĞU VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)çaresiz isimli kullanıcı yorumuna
    MALATYADA ÜÇ BİNDEN FAZLA POLİS VAR , NE İŞ YAPIYORLAR ANLAMAK GÜÇ , HERKES PSİKOPAT OLMUŞ, HER YER TEKSAS OLMUŞ , YOLDA YÜRÜRKEN BİLE CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK , BU NEDİR ALLAH AŞKINA YETER ARTIK , İŞİNİ YAPMAYAN HER KİMSE YETKİLİLER GEREĞİNİ YAPSIN , , ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    Izleyın Kurtlar Vadısini sonra icraata başlayın.Bu tür TV dizileri ülkenın dengesini değiştirdi.Hala bu dizilerin gösterılmesı devam edıyor..
    0
    0
    Yanıtla