SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okuldaki Onarıma 'Yavru Kuşlar' Paydosu

Okuldaki Onarıma 'Yavru Kuşlar' Paydosu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir ilkokulun çatı onarımı kırlangıç yuvalarının fark edilmesi nedeniyle durduruldu.

Doğanşehir ilçesinde okulların tatile girmesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda yenileme çalışması başlatıldı.

Gövdeli Mahallesi'ndeki Karadut İlkokulunun çatı yenileme çalışması yapılırken, çatıdaki yuvalarda kırlangıç yavruları fark edildi.

Okul yönetimi durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirerek çalışmalara yavrular yuvalardan uçuncaya kadar ara verdi.

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, AA muhabirine, 17 Haziran'da okulların kapanmasıyla ilçe genelinde tüm okullarda bir sonraki eğitim öğretim yılının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Güler, bu kapsamda okulların boya badana işlerini, çatı tamiratları ve tadilat işlerini yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şu an önünde bulunduğumuz okul da Gövdeli Mahallemizde bulunan birleştirilmiş sınıflı bir köy okulumuz, 12 öğrencisi var. Bu okulumuzun çatısında birtakım sıkıntılar vardı. Çatıyı değiştirmek için ustalar çatıya çıktığında çatıda çok sayıda kuş yuvası olduğunu ve bunların içerisinde yavruların bulunduğu görüldü. Doğaya ve canlıya verdiğimiz önemden dolayı yavrular yuvadan uçuncaya kadar çatıdaki çalışmamıza ara verme kararı aldık. Yavrular yuvadan uçtuktan sonra okulumuzdaki çatı onarımını tamamlayacağız ve 12 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılına okulumuzu eksiksiz hazırlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mltykrl (1 yıl önce)
    Caner Güler keşke o canlılara verdiğiniz değeri ilçenizde çalışan öğretmenlere de biraz verseniz.ilçede çalışıp ta ayrılan hiç kimse sizi iyi anmıyor.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • 44 gurbet (1 yıl önce)Mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Inşallah eğtimci değilsiniz hiç kimse kusura bakmasın öğretmenlerrrin yüzde 90 nı kendini eğitemiyor öğretmen bilgili olmalı acıma duygusu olmalı
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ben olan durumu söyledim.öğretmenlerin kendilerini eğitmelerinin tabikide müdürle alakası yok.ama iyi anılmamakta insanda vicdanı devreye koyar.ben hakkımı helal etmiyorum etrafımda sırf bu müdürle çalışmamak için yer değiştiren öğretmenler oldu.birilerinin sayesinde oturulunca o koltuklara çokta bir beklenti içinde olmamak gerekiyor aslında.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 yıl önce)Mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    Ben 5 yıl Doğanşehir de öğretmen olarak çalıştım. Ne zaman makamına varsak veya telefon etsek cevap veren, sorunlarımıza canla başla hemhal olan biriydi. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ancak orada çalıştığım süre içerisinde kendisinden kesinlikle incinmedim bilakis destek gördüm. Bu durum sadece bana mahsus bir şey değildi tüm arkadaşlarımıza yaklaşımı öyleydi Caner Bey çalışkanlığı ve mütevaziliği ile 20 yıllık meslek hayatımda çalıştığım en iyi ilçe milli eğitim müdürüdür. İşini hakkıyla yapan her personelini gözeten, destek olan biriydi vesselam.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Şuan Doğanşehirde hangi okulda müdürsünüz bunu çok merak ediyorum.ben hakkımı helal etmiyorum ve benim çalıştığım öğretmen arkadaşlardan hepsi öğretmenlikten nefret eder duruma geldiler Doğanşehir ilçesinde.halkı çok değerli o konuda birşey diyemem.Caner Güler hakkında benim düşüncem ve tespitlerim bu şekilde.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • taylor (1 yıl önce)
    Vay be !! Gözlerim yaşardı,
    %100
    %0
    Yanıtla