SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Arası Kros Yarışları Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-11-23 16:54:09
Okullar Arası Kros Yarışları Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen okullar arası atletizm kros yarışmaları tamamlandı.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Okul sporları faaliyet programında yer alan, okullar arası atletizm kros yarışmaları Turgut Özal Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi.

  Okullar arası gençler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilen atletizm kros yarışlarına 250 sporcu katıldı. Yarışlarda dereceye giren okullara kupaları takdim edildi.

  Turgut Özal Tabiat Parkının Kros Parkurunda gerçekleştirilen ödül törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Tertip Komitesi üyesi Yalçın Sincer ve Sportif Eğitim Uzmanı Cengiz Yiğit, okulların idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri ile sporcular katıldı.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İl Müdürlüğü olarak Gençler - Yıldızlar (Kız-Erkek) Atletizm Kros Yarışlarına katılan sporcularımıza, emek veren beden eğitimi öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ederiz” dedi.

  Atletizm Gençler ve Yıldızlar kategorisinde dereceye giren okul takımları sıralaması ise şöyle oluştu:

Yıldız Erkekler

1-Hanımın Çiftliği Sadiye- Lütfü Evliyaoğlu O.O

2-Söğüt O.O

3-Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip O.O

4-Şehit Fazıl Bozkurt O.O

Genç Erkekle- B

1-Malatya Spor Lisesi

2-Akçadağ Anadolu Lisesi

3-Erkenek Anadolu Lisesi

4-Kale İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Genç Erkekler-A

1-Malatya Spor Lisesi

2-Akçadağ Anadolu Lisesi

3-Kale İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi

4-Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

Yıldız Kızlar

1-Cumhuriyet O.O

2-Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip O.O

3-Hanımın Çiftliği Sadiye- Lütfü Evliyaoğlu

4-Söğüt O.O

Genç Kızlar-B

1-Malatya Spor Lisesi

2-Doğanşehir Anadolu Lisesi

3-Abdulkadir Eriş M.T Anadolu Lisesi

4-Atatürk Anadolu Lisesi

Genç Kızlar-A

1-Malatya Spor Lisesi

2-Erkenek Lisesi

3-Atatürk Kız Anadolu Lisesi

4-Abdulkadir Eriş M.T Anadolu Lisesi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız