SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullarda Çarşamba Günü Kar Tatili

0
Güncellendi - 2022-01-20 23:48:01
Okullarda Çarşamba Günü Kar Tatili
A- A+ PAYLAŞ

İL GENELİNDE UYGULANACAK.. Malatya Valiliği, kar nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı 19 Ocak Çarşamba günü okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı.

Valiliğin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 19 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kartopu (2 yıl önce)
    20 si ve 21 ide tatil olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Perşembe ve cuma günü de kamu kurumları tatil olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Halen yağıyor maşallah ancak iş yerine gelirken düşe kalka geldik resmi daireleri de perşembe tatil yapın sayın valim
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl (2 yıl önce)
    Okulları tatil ettiniz de bu çocukların velileri ise gitmek zorunda çocukları nereye bırakacaklar birde milliegitimdeki insanlar ise giderken sıkıntı yaşıyor da diğer devlet dairelerinde çalışanları özel milli atletlerden mi seçiyorsunuz da onlar rahatca ise gidebiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Milli Eğitim çalışanları için tatil edilmiyor, öğrencilerin okula gitmesi sıkıntılı olur diye tatil ediliyor. Yetişkinler bir şekilde gidebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Ne tatili be.Hakkari de Erzurum da,Ağrı da ,Kars da hergün boyle. Okullar tatil oluyor mu.Bırakın çocuklar bu şartlara alışsın. Niye bu tatil.Beyaz görürseniz hemen tatil.Çocuklar el bebek gül bebek büyüyor. Hiç bir zorluğu görmüyorlar. Bunlara yöneticilerin büyük katkısı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Abuzer (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Hala aynı görüşte misiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha ne olmasını bekliyorsunuz şuan ergenekon kavşağında boş servisler kaza yapıyor doluda olabilirdi siz vali olsaydınız kar 40 santim şuan adam boyu mu olması lazım yanı
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Okulla gidince kar mı görecek o binanın içine girince herkesin üstü başı ıslak öksürük kızarıklık artı bir sürü ulaşım sorunu kazalar sen sanıyor musun ki herkesin okulu evin diminde birçok öğrenci servisle ulaşım sağlıyor ayrıca binlerce taşımalı öğrenci vb. problem, Kesinlikle yarında tatil olmalı inşallah karne almaya gidebiliriz. Bu arada en güvenli yerler evlerimiz karla çocuğuyla oynamak isteyen dışarı çıkar karın tadını çıkarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir bakıma size katılıyorum, ulaşımda aksaklıklar olmasın, yoğun trafik olmasın diye tatil ediyorlar, ama çokda değişen birşey olmuyor evde kalanlar soluğu AVM'de alıyor, bu gibi durumlarda AVM'de kapanmalı ozaman yerin de bir tatil olmuş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamber (2 yıl önce)
    Essahmi
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet mete (2 yıl önce)
    harbi mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Okimsekimse (2 yıl önce)ahmet mete isimli kullanıcı yorumuna
    Essahtan mı
    0
    0
    Yanıtla