SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olmayan Yönetim Karar Alamaz, Kulüp Kayyuma Kalmıştır"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig‘de son sırada yer alan ve bitime 7 hafta kala 16. sıranın 16 puan gerisinde yer alan Yeni Malatyaspor‘da başkan Adil Gevrek görevini bıraktığını açıkladı. Bu açıklamaya adı Y.Malatyaspor’un başkanlığı için geçen iş insanı Cengiz Günaydın’dan sert bir eleştiri geldi.

Günaydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Olmayan yönetim kurulu kongre kararı alamaz. Kulüp kayyıma kalmıştır. Bari giderken doğruyu söyleyin insanları yanıltmayın ve doğru olan ne ise onu yapın.”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, dün yaptığı açıklamada 24 Nisan’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmayacağını açıklamıştı.

Gevrek‘in açıklamasında CAS‘ın futbolcular lehine verdiği kararlar, kurun artması ve yayın gelirlerindeki düşüşün kulübün finansal açıdan zor günlerden geçmesine neden olduğu yer aldı.

İstifa kararının ardından konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Görevimden istifa ettim. Kongre kararı aldık. Kongrede aday olmayacağım” ifadelerini kullandı.

haberiskelesi.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Mazot benzin bir bu kadar daha artarsa araç yolda kalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Takımın içini boşaltıp borçlandırıp küme düşürdükten sonra kaçmak yok, kanun çıktı borcu üstlenip ödeyeceksin hesap vermeden gitmek yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • carbon (2 yıl önce)
    Yazık oldu güzelim memlekete bu nasıl kepazelik düşür borcu yükle git var mı böyle resmi soygun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Drejanli (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun malatya yi ne duruma getirdin sahipsiz malatya Bi şey diyemiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (2 yıl önce)
    Adil Gevrek başkanlığa ilk talip olduğunda bir tane aday yoktu. Bu durumu kendi menfaatleri doğrultusunda çok iyi kullandı. Kulübü babasının malı gibi görüp, yedi ve en sonunda bitirdi. Malatya
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkan bu işi sezon başlamadan önce adaylarla mindere çıksaydı bugünkü tablo olurmuydu.Trabzonun köy takımlarından oyuncu toplayıp sonrada yedeğim yok diyen hocaları kaçırmasaydık böyle olurmuydu.nerden baksanız tutarsızlık ve kaçınılmaz son işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Cengiz bey bayram değil seyran değil olmayan görünmeyen başkan neredeyse diyecek ki ben olmasam Malatya'da futbol bitecekti ama maalesef futbolu bitirdi ve çekip gitti başkanın yandaşları ahada istifa etti haydi 400 trilyon borcun altına girecek başkan adayı bulun diyor giden başkana ne yaptınız bu kadar geliri sonrada bu kadar borç yaptınız diyemiyorlar .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Resmen intikam alır, alay eder gibi takımın düşmesi kesinleşince hadi bana Eyvallah demek ne derece etik acaba? İki ay önce bıraksaydınız en azından takıma talipli vardı. Aziz mübarek gün Malatyalının ahı ve bedduası üzerinizde kalmaz. Kimsenin ettiği yanına kalmaz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu yönetim hesap vermeden gitmemeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    İki ay önce ne dedim?Spor yasası bi çıksın hepsi malatyaspor sevdalısı olan bu yönetim bir dakika orada duramıyacak başta a.gevrek demiştim.Buyrun koltuğu bırakmamak için fır dönenler birden nasıl bıraktı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yaptığı açıklamalar bile tıpkı başkanlığı dönemindeki gibi net değil 2019 yılına kadar borçsuz takım 300 milyondan fazla borç ile batırmış adına kur farkı diye kılıf uyduruyor. Yayın gelirleri nerede, Futbolcu satışları gelirleri nerde sponsorluk gelirleri nerde iddaa gelirleri nerde; cevap basit tüm Malatya biliyor nerde olduğunu, ilk alınan Futbolcu Mina'nın bonservis parasını ödemeyen bay Başkan takımı düşürünce adınıda Malatyanın menfaatleri gereği aday olmayacam diyor kim bu Malatyasporu bu hallere düşürdüyse Allah belasını versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Konuya açıklık getirmek gerekir.Kongrede aday olmayacağım bırakacağım demek ayrı, bugünden itibaren görevi bırakarak istifa ettim ayrı bir durum.Benim anladığım kongre ile birlikte görev almayacağı yönünde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Cengiz Başkanım alın şu takımı, efsane Malatyaspor'la birleştirin, bu şehir yanınızda, seneye çıkalım tekrar süper lige, Malatyasporsuz süper lig olmaz...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Cengiz başkan aklını peynir ekmeklemi yemişki a.gevreğin 300 milyon borcunu ödesin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakkı Gür (2 yıl önce)
    Mesele sadece bırakmak mı ? Düşürmek mi ? İyi bir yönetim sergilenseydi, düşerdik ama dyiğit düştüğü yerden de kalkardı. Bakın ne oldu şimdi ? On milyonlarca futbolcu,hoca alacakları, SGK borçları vs. Efsane MalatyaSpor'dan beter halde bırakıp gidiyor adam ! Yazıklar olsun. Nasibi çok, kısmetli adam diye diye yıllarca sabrettik, ama bir enkazı bıraktı gidiyor ! Bir sözü geçen çıksın şimdi, -Dur bakalım, nereye desin, bizler de görelim !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Senenin başındaki son istifa çağrılarından bu yana takım nerdeyse puan dahi alamadi, düşmemek için herhangi birşeyde yapmadın neyi bekledinde şimdi istifa ettin ? Yms'nin mali açıdan bataklıkta olduğunu düşünüyorum. kulüp hem mali hem sportif anlamda çökmeden istifa etmeyen adil ve yönetimine mutlaka hesap sorulmalı. Bu sıradan bır başarısızlık değil işin içinde kötü niyet var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ünal (2 yıl önce)
    yani klübü düşürmeden gitmeyecektin değil mi? ne karakter sıkıntısı varmış be.
    %100
    %0
    Yanıtla