SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önceliğimiz Devletin Bekası"

0
Güncellendi - 2019-02-25 20:50:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "24 Haziran'da ne dediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Yani ne diyoruz? Bizim önceliğimiz devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istikrarı ve istikbalidir." dedi.

Destici, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin yaşadığı süreçler nedeniyle yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğini belirtti. Türkiye'nin yeni bir sisteme geçtiğini hatırlatan Destici, şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti, MHP ve BBP, 24 Haziran seçimlerinde de birlikte hareket etti. Hem cumhurbaşkanlığı seçimleri hem de meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı tarafından kazanıldı. Tabii şu an meclis tablosu yeni sisteme göre şekillendi ve çalışmaları buna göre yürütüyor. Hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor."

Destici, Türkiye'nin durup dururken sistem değişikliğine gitmediğini hatırlatarak eski sistemdeki eksikliklerin buna neden olduğunu dile getirdi. Sistemdeki eksik ve noksanlıkların darbecilere fırsat verdiğine dikkati çeken Destici, şunları kaydetti:

"24 Haziran'da ne dediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Yani ne diyoruz? Bizim önceliğimiz devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istikrarı ve istikbalidir. Bunları söylerken kuru bir hamaset olsun diye söylemiyoruz. 15 Temmuz darbe gecesini bütün şiddetiyle yaşamış ve bunu çok acı bir şekilde tecrübe etmiş milletimizin temsilcileri olarak ifade ediyoruz. Hemen yanı başımızda güneyimizde Suriye'de, Irak'ta, Afganistan'da, Yemen'de yaşananları göz önüne alıp oralardan büyük dersler çıkarmamız gerektiğinin altını vurgulayarak söylüyoruz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    kendine yer bulmaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Muhsin Başkanın hanımının mahkemede suratına attığı tokatın etkisi geçmiş gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (5 yıl önce)
    Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun kölgesi dahi olamazsınız.. Partiyi siz bitirdiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Bir partinin genel başkanısın 780.bin nüfuslu bir ilde 300 kişilik salonda 150 kişiye konuşuyorsun devletin bekasından bahsediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Destici hangi 15 temmuzdan bahsediyorsun sen 17/25 aralık ve dershanelerin kapatılması sürecinde samanyolu tv.de fetullah dan övgü ile bahsediyordun şimdi akp ye yakın olduğun için kimse sana dokunmuyor.Rahmetli yazicioglunun hanımı makemeden kovdu seni bunu herkes biliyor davanı sattın sen git istifa ette akp de siyaset yap.
    0
    0
    Yanıtla