SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ondan Çok Şeyler Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:27
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü, sol kanat oyuncusu Halil Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
  
Dış transferde çalışmalarını hızlandıran Malatyaspor Futbol Kulübü, anlaştığı futbolcularla sözleşme imzalamaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takım bir süredir takibe aldığı Eyüpspor’dan sol kanat oyuncusu Halil Çelik ile her konuda anlaşarak, genç oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
  
Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Ertan Mumcu ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz da katıldı.
  
İmza töreninde konuşan Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, Malatya’yı üst seviyelerde temsil edebilecek bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğine değinen Mumcu, şunları kaydetti:
 
“Yeni sezon için Malatyaspor olarak transferlerimiz devam ediyor. Kendisinden inandığımız ve çok şey beklediğimiz Halil Çelik’i de renklerimize kattık. Halil ile 2 yılığına bir anlaşma zemini hazırladık. Sezonla alakalı ideallerimiz ve beklentilerimiz var. Şehrimizi futbolun en üst seviyelerinde temsil edecek bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Şuanda 7. arkadaşımızla anlaştık. İç transferde de bazı arkadaşlarımızla sözleşme imzaladık ama önümüzdeki hafta içerisinde iç transferi de tamamen bitirmiş olacağız.”
  
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ise, Malatyaspor’un şehrin ortak sevinci olduğunu ifade ederek, “Malatya’mızın ortak sevinci, ortak üzüntüsü olan Malatyaspor Futbol Kulübünün bu sene yaptığı güzel işleri görünce mutlu oluyorum. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve kulüp başkanımız Ertan Mumcu bu sene bizi heveslendirdiler. Umuyorum ki, Malatyaspor kısa bir süre içerisinde hak ettiği yere gelecek” diye konuştu. 
  
Yılmaz, her zaman Malatyaspor Futbol Kulübünün yanında olacaklarını kaydederek, “Sayın Mumcu ve yönetiminin samimi çalışmalarını yakından izliyoruz. Ne zaman isterlerse biz desteğe hazırız. Bu şehre ve kulübe hepimiz hizmet etmek zorundayız. Biz karaciğer ameliyatlarında bile Malatyaspor’un başarısını duyduğumuzda ameliyatları keyifle yapıyoruz” dedi.
  
Malatyaspor Futbol Kulübünün yeni transferi Halil Çelik de, “Büyük bir camia ve kulübün içinde bulunduğum için çok mutluyum. Burayı seçmemedeki amaç buranın ne kadar futbola aç ve ne kadar futbolu sevdiğini bildiğim içindir. Buranın ayrıca ne kadar yüksek bir potansiyele sahi olduğunu biliyorum. Daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir yer. Hem camia hem şehir hem de taraftarlar olarak inşallah bu sene hedeflediğimiz yere ulaşacağız” diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız