SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Olan Kazanmaktı, Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2019-03-17 17:25:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, MKE Ankaragücü karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, milli maç arasının kendilerine iyi geleceğini söyledi.

Bulut, 3-1 kazandıkları MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün oyunun sonucuna baktığımızda 3-1 kazanan Malatyaspor var. 3 puan aldığımızdan dolayı çok mutluyuz. 2-0’a kadar iyiydik, 2-1 olduktan sonra maçı kaybedebilirdik. 2-1’i koruma pozisyonuna girdik. Ayağa pas yapıp, basit hatalar yapmasaydık maçı 3 ya da 4-0’a getirebilirdik. Ankaragücü 2-3 net pozisyon yakaladı. Bunları skora yansıtabilselerdi maçı kaybedebilirdik” dedi.

Milli aranın kendilerine iyi geleceğini ifade eden Bulut, “Futbolcularımı tebrik ediyorum. Son haftalardaki moral bozukluğu, hata yapmama duygusunu oluşturdu. Önemli olan burada alacağımız 3 puandı, aldığımızdan dolayı mutluyuz. 37 puandayız. Milli maç arası bize çok iyi gelecek. Sakatlarımız geri dönecek. Milli maç arasından sonra daha iyi bir takım izlettireceğiz” diye konuştu.

Bulut, lige verilecek milli ara nedeniyle Antalya’da 8-9 günlük bir kamp süreci geçireceklerini belirterek, “Milli arada Antalya’da bir kamp yapacağız. Sakatlarımızda takıma katılmış olacak. İstediğimiz gibi takımın tamamı bizimle olacak. İlk kez tam olarak bir arada olacağız. İnşallah daha sakatlık yaşamayız” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, ‘Takım 2-0’a kadar iyiyken bir anda farklı bir pozisyona girdi. Bunun nedeni nedir?’ sorusuna Bulut, “Onun nedeni; haftalardır kötü bir gidişat var. Maçları kaybetmemizden kaynaklanıyor. 2-0’dan 2-1 olunca, skoru koruma duygusu olabiliyor. Bu nedenle de istediğin oyunu sergileyemiyorsun. Futbolcu psikoloji, bizim dönemimizde de oluyordu. Önemli olan kazanmaktı. 3 puanı aldığımız için mutluyuz” cevabını verdi.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ..

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, mağlup olacak bir oyun oynamadıklarını kaydederek, maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade etti.

Kaplan, 3-1 kaybettikleri Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Buraya gelirken mağlup olmayı hiç düşünmüyorduk. Mağlup olacak oyunda oynamadık. Sahada iyi bir Ankaragücü vardı. Bir penaltı pozisyonu var, hakemin VAR’a gitmesi gerekirdi. Penaltı olduğuna inanmıyorum” dedi.

Maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade eden Kaplan, “Ürettiğimiz pozisyonlar vardı. Bana göre maçın hakkı beraberlikti ama mağlup olduk. Oynanan oyundan dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum.

Mağlup olacak bir oyun oynamadık. Hakem arkadaşımızın daha dikkatli olması lazımdı. Bundan sonraki maça bakacağız. Ankaragücü iyi yoldadır, Malatyaspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ismail (5 yıl önce)
    Erol hocam sen olursan Allahin izniyle her şey daha ii olur inş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (5 yıl önce)
    EROL HOCAM; NAÇİZANE BİR FİKİR AMA HEP HATALAR GERİYE OYNADIĞIMIZ PASLARDA OLUYOR.GERİYE OYNAMA YERİNE HEP HUCUM AĞIRLIKLI OYUN DAHA SAĞLIKLI DEĞİLMİ. BİZİM MACLARİMİZİN GENELİNDE HEP TOP KALACİYE KADAR UZANAN PASLARDA HATALAR YÜZÜNDEN OLUYOR.ORTA ALANDA DAHA FAZLA AYAGA TOP DAGITIMI YAPMALIYIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Futbol bu iyi oynarsın kazanamazsın yada kazandırtmazlar, kötü oynarın kazanırsın yada kazandirtirlar.Ankaragucu muhtesemdi malatya berbat oglu berbatti.Allah esirgedi tek kelimeyle
    0
    0
    Yanıtla