SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onların Gelmemesi Önemli Değil"

0
Güncellendi - 2018-05-19 05:00:48
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  yeniden seçilerek güven tazeleyen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar diledi.

Gürkan (fotoğrafta soldaki) yaptığı açıklama da, Keskin’in görevini başarıyla sürdürdüğünü belirterek, “Şevket Keskin başkanımızın gayreti çabası, esnafla ilgili problemlerin çözümü, çözüm önerilerinin ilgili mercilere götürülmesi noktasında büyük çabaları var. Esnafın dertleriyle dertlenen başkanımıza teşekkür ediyoruz, görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Keskin ise Gürkan’ın hem Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminin ardından, hem de MESOB seçimlerin ardından ilk ziyaretçilerden birisi olduğunu ve esnaf kurumlarıyla iç içe olduğunu belirterek, “Gürkan başkanımız her zaman esnaf kurumlarıyla iç içe bulunuyor. Diğerlerinin işleri rast gelsin, onların gelip gelmemesi hiç de önemli değil. Selahattin Başkanımız, yüreği gibi açık bir insan ve Malatya’mız için elinden geldiğince çalışıyor” dedi.

Keskin, Battalgazi ilçesine güzel bir hizmet binasının kazandırıldığını ve askerlik şubesinin müze olarak  şehre olduğu gibi kazandırıldığını ve önemli kültürel ve sosyal projelerin gerçekleştirildiğini belirterek, “DSİ Şubesi şehir dışına çıkartıldı. Karayolları Şubesi var, o kurum da şehir dışına çıkartılmalı ve orası yeşil alan olarak kullanılmalı” önerisinde bulundu.

Keskin, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a esnaf camiasına, oda başkanlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız