SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ordu Komutanından Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-06-22 21:48:34
Ordu Komutanından Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

2.Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Vali Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Malatya Valiliği'nde öğle sonrası gerçekleşen ziyarette 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Vali Mustafa Toprak ile bir süre görüştü.

Ziyaretin ardından Vali Toprak,  Korgeneral Temel’i uğurladı.

Ziyaret  nedeniyle valilik ve çevresinde ise yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    Valimizi geri verin abi baska bisi demiyom bu aziz mubarek günü allah icin
    0
    0
    Yanıtla
  • ERAY (6 yıl önce)
    Sayın Valim Malatya d a Hatrı Sayılır Değerli bir Valimizdi.Gitmesini İstemiyoruz.Mütevazilikte ADAm Gibi Bİr adamdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım Aydın (6 yıl önce)
    Malatya'mıza gelen valiler içerisinde kısa sürede çalışkanlığı, Halka karşı mütevaziliği ve kadirşinaslığı ile ön plana çıkan birisinin merkeze alınmasını üzüntü ile karşılıyorum.. Siyasilerden böyle kişilerse sahip çıkılmasını talep ediyorum. Böyle insanların pasifize edilmemesi gerekir. Ülkemizin bu yöneticilere ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kernekli (6 yıl önce)
    Malatya miza büyük yatırımlar getiren sayın valimize siyasetçiler neden sahip çıkmıyor....... Tabiki Malatya'nın köye çevirmek için uğraşıyorlar yollarımızı sokuyorlar sizde Malatya yi terk edin dercesine ....zaten siyasetçiler terk etmiş güzelim Malatya mizi yakında başka bir ile baglanirsak sasmayin .....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (6 yıl önce)Malatya kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    MALATYA SİYASİLERİ DUYUN SESİMİZİ VALİMİZ GİTMESİM MALATYA BİTMESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Valimizi geri verin.Böylesin kayısı fiyatları için çalışan valiyi niye alırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • alaettin baydaş (6 yıl önce)
    MALATYA VALİMİZ SAYIN MUSTAFA TOPRAK BEY MALATYAYA GELELİ HENÜZ BİR YIL OLDU. MERKEZE ALINDIĞINI ÖĞRENDİK. BİZLER ENGELLİ EVLADA SAHİP OLAN AİLELER OLARAK ÇOK ÜZGÜNÜZ. NEDEN MERKEZE ALINDIĞINIDA ANLAMIŞ DEĞİLİZ. ÇALIŞKAN BİRİYDİ HALKTAN BİRİYDİ GÜLER YÜZLÜ MÜTAVAZİ KİŞİLİĞE SAHİPTİ MALATYAMIZIN TÜM SORUNLARI İLE İLGİLİ İLGİLENEN BİRİYDİ. HER ZAMAN SÖZ KONUSU ENGELLİ BİREYLER OLDUMU HER ZAMAN YANIMIZDA ELİNDEN GELEN YARDIMI ESİRGEMEZDİ. MALATYAMIZDA OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNİ GÖRECEKLERİ OKULUN İNŞAATINA BAŞLANMASINDADA BÜYÜK GAYRETLER HARCADI. SAYIN VALİMİZE HAKKIMIZ HELALDİR. KENDİSİDE BİZLERE İNŞALLAH HAKKINI HELAL EDER.. YİNEDE DEVLETİMİZİN ALMIŞ OLDUĞU KARARA ELBETTE SAYGI DUYMAMIZ GEREK. AMA YİNEDE ÇOK ÜZGÜNÜZ.. SAYIN VALİMİZE BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİZ. BİZLERİN DUALARI SAYIN VALİMİZ İÇİNDİR.
    0
    0
    Yanıtla