SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Osmaniye Grubu' Hırsızlık Çetesi Yakalandı

'Osmaniye Grubu' Hırsızlık Çetesi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde A.E.T. isimli vatandaş evinden 550 bin lira değerindeki ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı sonrası şüpheliler Aydın’da yakalandı.

Hırsızlık mağduru kadın 22 Temmuz’da evdeki takıları almak istediği sırada altınların bulunduğu komidin dolabının hafif aralık olduğunu fark etti. A.E.T. dolapta bulunan altınların yerinde olmadığını fark etti.

Gerçekleşen hırsızlık olayı sonrası Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerin çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemesi sonrası şüpheli şahısların olay günü 33 AET 252 plakalı araç ile Aydın Nazilli ilçesinden gelerek hırsızlık olayı akabinde Menteşe’den Yatağan ilçesine ticari taksi ile gittikleri belirlendi.

Yatağan’dan 33 AET 252 plakalı araç ile tekrar Nazilli’ye gittikleri tespit edilen üçü kadın 5 kişinin yakalanması için Muğla’dan sivil ekipler Aydın’a hareket etti. Yapılan çalışmalar neticesinde 33 AET 252 plaka sayılı araç ve araç içerisinde bulunan 3 kadın 2 erkek şahıs Aydın Umurlu bölgesinde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli kadınların elebaşının hırsızlık suçundan 52, bir kadının 19 ve diğerlerinin de aynı suçtan kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. ‘Osmaniye Grubu’ olarak bilinen şüphelilerin Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya gibi illerde hırsızlık olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli işlemlerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildiler.

Muğla, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • osman (1 yıl önce)
    hırsızların devri ödül bile verirler hatta devlet bunlara emekli maaşı bile bağlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Bu nasıl iş arkadaş adam 52 defa kanunu ihlal etmiş her defasında 1 yıl ceza alsa ömrü cezaevinde geçer. Hiç ceza almamış bunlar nasıl 52 defa hırsızlık yapıp serbest kalırlar. Devlet aynı suçu sürekli işleyenler için ayrı bir ceza kanunu getirmeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (1 yıl önce)
    burada bir arıza yok mu ? çok şeyler yazarımda editör haklı olarak yayınlamaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı n (1 yıl önce)
    Şahıs 52 defa hırsızlık yapmış ve yine aynı suçu işlerken yakalanmış, demek ki devam edecek,bu durumda hepimizin kendi tedbirlerini alması gerekiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aynen öyle ağzına sağlık. Yok osmaniye grubu,yok doğu grubu ve saz arkadaşları yok 52 suç kaydı..Böyle devam eder.52 suç kaydı var ,dışarıda ve hâlen suç işliyor. Çünkü 52 ile 53 arasında ve 54 yada 55 arasında fark yok böyle devam eder..
    %100
    %0
    Yanıtla