SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsler 2 Akşam Ücretsiz

0
Güncellendi - 2017-07-13 18:48:04
Otobüsler 2 Akşam Ücretsiz
A- A+ PAYLAŞ

14-15 Temmuz saat 19:00'dan sonra MOTAŞ'a ait otobüs ve trambüs seferleri ücretsiz yapılacak.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre Millet Meydanında düzenlenecek olan, 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma programlarına vatandaşların rahat katılımını sağlayabilmek için 14 Temmuz Cuma, 15 Temmuz Cumartesi günleri saat 19:00'dan sonra MOTAŞ'a ait otobüslerin ve trambüslerin ücretsiz sefer yapacakları belirtildi.

Ayrıca 15 Temmuz Cumartesi gecesi programdan dönecek vatandaşlar için bazı mahallelere ücretsiz seferlerin yapılacağı kaydedildi. Yakınkent, Bostanbaşı, Zafer Mahallesi, Çösnük, TOKİ Karagöz, TOKİ, Karakavak, Gündüzbey ve  Battalgazi merkeze gidecek olan vatandaşlar için üniversite durağından her saat başı otobüs kaldırılacağı belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ALİ (6 yıl önce)
    Bu nasıl bir anlayış.14 akşamını anladıkda 15 Temmuz günü saat 19 dan sonra ücretsizde nedir be arkadaşşş...15 Temmuz gibi önemli bir günde neden gün boyu ücretsiz degil ...Sokaklara çıkmamız gereken bir günde akşam 19 umu bekleyecek insanlar...düzeltilme yapılıp 15 Temmuz gün boyu ücretsizzz yapımlasııııı lazımmmmmmmmm....insanların rahatca sokaga çıkmasını engellemeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Bu ne cimrilik, neden sadece saat 19'dan sonra. Kimin hakkını kimden kaçırıyorsunuz acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (6 yıl önce)
    nihayet uyarımız işe yaradı.15 temmuz gecesi eve dönecekler ne olacak.otobüsler her mahalleye sefer konulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla