SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Gölete Diğeri Tarlaya Uçtu.. 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-04-30 02:36:57
Biri Gölete Diğeri Tarlaya Uçtu.. 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Adıyaman'da Malatya plakalı araçların karıştığı iki ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı.

Malatya'dan Adana'ya  nişan törenine gitmekte olan ailenin içinde bulunduğu araç Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gölete uçtu. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adana istikametine gitmekte olan Ramazan İlter idaresindeki 44 NY 517 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölbaşı ilçesi girişinde gölete uçtu. Kazada araçta bulunan sürücü Ramazan İlter ile birlikte Nihat İlter ve Zahide İlter yaralandı.

Yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu düştükleri göletten kurtarıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaşanan bir başka kazada ise 2 kişi yaralandı.

Adıyaman istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Gökhan Ayabakan idaresindeki 44 AAB 040 otomobil, Adıyaman- Gölbaşı karayolu 55.kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada sürücü Gökhan Ayabakan ile otomobilde bulunan Nuri Genç yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman,iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız