SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Öğretmene

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da alışveriş karşılığı verilen son model hediye otomobili yapılan çekilişte Bingöl'ün Solhan ilçesinde görev yapan öğretmen kazandı. Telefonla ulaşılan öğretmen, otomobili kazandığına zor ikna edildi. 
 
Malatyapark AVM tarafından AVM içindeki mağazalardan 50 TL karşılığında alışveriş yapan Parkkart sahibi müşterileri için düzenlediği kampanyanın hediye çekilişi gerçekleştirildi. Çekiliş ünlü şovmen Yavuz Seçkin'in showu ile başladı. Ardından Noter Huzuru'nda çekiliş yapıldı. Çekiliş sonucunda son model Peugeot 3008 marka otomobilin talihlisi olarak Samet Dursun belirlendi. 
 
Talihli aranmadan önce konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı ve Malatya Girişim Grubu ortaklarından Mehmet Kavuk, "Ortak girişimle Malatyamıza en büyük yatırımı yapmak nasip oldu. Bu iknici yılımızı kutlarken, bugün daha öncede bir Mercedes çekilişimiz olmuştu, şimdide Peugeot 3008 çekilişini yapıyoruz. Malatya'mız için her şey helal olsun. Burayı ayda 600-700 bin kişi ziyaret ediyor. Burası bölgemizin gözbebeği" dedi. 
 
Şovmen Yavuz Seçkin, telefonla Samet Dursun'u aradı. Telefon görüşmesi sesli olarak AVM'de toplanan kalabalığa da dinlettirildi. Şovmen Yavuz Seçkin, Bülent Ersoy'un taklidini yaparak telefonda konuşmaya başladı. Seçkin, "Bülent Ersoy ben, Orhan Gencebay orada mı?" diye sordu. Bunun üzerine Samet Dursun, telefonu kapattı. 
İkinci kez talihliyi arayan Yavuz Seçkin, "Samet abi ses ver, ben Yavuz Seçkin" deyince, talihli, "Allah, Allah" diye cevap verdi. 
 
Yavuz Seçkin, bir süre sohbet ettiği bekar ve arabası olmadığını söyleyen talihli Samet Dursun'a müjdeyi Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günacar verdi. Günacar, "Samet bey artık arabalı" dedi. Bunun üzerine Samet Dursun, "Bu şaka değil değil mi ?" diye sordu. 
 
Talihli Samet Dursun, Bingöl'ün Solhan ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığını söyledi. Talihliye, arabanın kornası çaldırılarak dinlettirildi. 
Hediye otomobilin hediyesi Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından talihliye teslim edilmek üzere Noter'e teslim edildi. Otomobilin fiyatını ise 50 bin TL olduğu öğrenildi. 
 
Bu arada, 1 Ekim- 5 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleşen kampanya çekilişine 69 bin 314 kuponun atıldığı belirtildi. 
 
Öte yandan Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günacar ise, "Malatya artık Avrupa'nın özendiği bir şehir. Çünkü, Malatyapark, Avrupa'da yılın AVM'si Yarışmasına kabul edildi. Türkiye'de bu yıl şuanda kabul edilen ilk AVM. Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek ayrı bir gurur kaynağı. Buda Avrupa'nın özendiği bir şehir olduğunu gösteriyor" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız