SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyuncularım Ofsayt Derken.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:10:50
A- A+ PAYLAŞ

Karşılaşmanın 58. dakikasında dördüncü hakem Adem Elgörmüş’ün uyarısıyla hakem Yavuz Çetin tarafından tribüne gönderilen Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın maç sonrası bir hayli gergin olduğu gözlerden kaçmadı. Bu arada Çarşamba günü oynanan 6. hafta maçlarının ardından Yeni Malatyaspor grupta liderliğini sürdürdü.

KIZILTAN NE DEDİ?

Kızıltan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Her şeye rağmen kazandık. Bizim felsefemiz, inancımız ve bakış açımız; mücadele ederek hep birlikte kazanma adına o gayreti göstererek maçlarımızı oynamaya çalışıyoruz. Bu sene de oynadığımız 6 maçın tamamında da bu yönde hareket ettik. Ne hakem kararlarıyla ne de herhangi başka bir unsurlarla kazanmaya yönelik bir şeyimiz olmadı. Ama zaman zaman hakem kararları bize sıkıntı veriyor. Göztepe maçında ben kötü niyet aramak istemiyorum ama böyle bir penaltı kararı yok. Ve buna benzer bazı tutarsız kararlarla maçı genelde sıkıntıya sokmaya çalıştı. Ben her zaman hakemlere yardımcı olmaya çalışan bir insanım. Hatta yediğimiz ikinci golde oyuncularım hakemlere ofsayt olduğu gerekçesiyle itiraz ederken, ben ofsayt olmadığını ve golün geçerli olduğunu söyledim. Kendi oyuncularıma söyledim. Ben bu konuda hakemlere yardımcı oluyorum. Ama hakemin ikinci yarıda verdiği kararlara insan olarak tepki gösterdik. Sözlü tepki değil. Yapmış olduğumuz yere vurma ve el kaldırmalar sonucunda hakem beni tribüne gönderdi. Olsun, bizi tribüne gönderebilirler ama Yeni Malatyaspor’u bir yere gönderemezler. Böyle oynayan bir Yeni Malatyaspor’u, böyle aslanlar gibi oynayan Yeni Malatyaspor’u hiç kimse hiçbir yere gönderemez. Bu çocukların hepsinin alınlarından öpüyorum. Allah hepsinden bin kere razı olsun” dedi. 

Göztepe’nin Teknik Direktörü Özgür Zengin ise herhangi bir açıklama yapmadı. 

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

Öte yandan, 2. Lig Beyaz Grupta Çarşamba günü oynanan maçların toplu sonuçları şöyle:

Dardanelspor A.Ş. 1-0 Gaziosmanpaşa

İnegölspor 3-0 Tarsus İdman Yurdu

Kartalspor 0-2 Aydınspor 1923

Yeni Malatyaspor 3-2 Göztepe A.Ş.

Hatayspor 1-3 Pendikspor

Konya Anadolu Selçukluspor 0-0 Turgutluspor

Sarıyer 1-1 Gümüşhanespor

Giresunspor 3-0 Tokatspor

Çankırıspor 1-1 Kırklarelispor

Bu sonuçların ardından puan sıralaması da şöyle gerçekleşti:

Takımlar  O   P

1.Yeni Malatyaspor 6 14

2.İnegölspor 6 13

3.Hatayspor 6 10

4.Pendikspor 6 9

5.Göztepe A.Ş. 6 8

6.Gaziosmanpaşa 6 8

7.Aydınspor 1923 6 8

8.Kartalspor 6 8

9.Tokatspor 6 8

10.Turgutluspor 6 7

11.Dardanelspor A.Ş. 6 7

12.Çankırıspor 6 7

13.Giresunspor 6 6

14.Sarıyer 6 6

15.Gümüşhanespor 6 5

16.Kırklarelispor 6 5

17.Konya Anadolu Selçukluspor 6 5

18.Tarsus İdman Yurdu 6 5

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız