SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular Kayak Yarışlarına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-01-13 20:40:31
Özel Sporcular Kayak Yarışlarına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı özel sporcular kayak yarışlarının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Malatya’ya karın yağmasını da fırsat bilen özel sporcular, bu fırsatı antrenmana çevirdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından organize edilen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası, 16-18 Ocak tarihleri arasında Erzurum/Palandöken’de yapılacak. Snow Dora Otel Palandöken Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasına, Malatya’dan olduğu gibi Türkiye’nin birçok ilinden onlarca sporcu katılacak. Malatya’yı 4 spor kulübü şampiyonada temsil edecek.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü sporcuları, şampiyona hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Malatya’ya yağan karı fırsata çeviren sporcular, Erzurum yolculuğu öncesi antrenmanlarını yapıyorlar.

Şampiyonada mücadele edecek kulüpler şöyle:

Ankara Saray Rehabilitasyon Spor Kulübü

Ankara ZİCEV

Bingöl Özel Sporcular Kulübü

Elazığ Özel Uygulama Okulu Spor Kulübü

Elazığ Özel Terapi Gençlik Spor Kulübü

Erke Özel Sporcular Spor Kulübü

Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü

Özel Renkler Spor Kulübü-Bursa

Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübü

Karabük İş Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü

Malatya Hokey Spor Kulübü

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü

Malatya Özel Sporcular Spor Kulübü

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü

Sinop Özel Çocuklar Spor Kulübü

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü

Hakkari Amatör Gençlik Spor Kulübü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız