SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı M.Yeşilyurt Belediye'de

0
Güncellendi - 2018-06-10 18:33:32
Palancı M.Yeşilyurt Belediye'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, tecrübeli Malatyalı teknik adam Hayati Palancı ile sözleşme imzaladı.

  Yeni sezon için iddialı olan turuncu yeşilliler, İsmail Tekin'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna yine bir Malatyalı Hayati Palancı'yı getirdi. Palancı ile kulüp binasında bir yıllık resmi sözleşme imzalandı.

  İmza töreninde konuşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, "Yeşilyurt Belediyespor, güzide takımımız Malatyaspor'dan sonra ilimizi BAL Ligi'nde temsil eden ama salon sporlarında da çok başarılı olan bir takımımız. 2017-2018 sezonunda altyapıdan 9 futbolcuyu A takımımıza dahil ederek, ligi tamamladık. Yeni sezonda Hayati Palancı hocamızla anlaştık. Hocamızda bir Malatya olarak takımımızı yönetmeyi

'seve seve kabul ederim' dedi. Yıllarca üst seviyelerdeki takımlarda görev yaptı. Futbol Şube Sorumlumuz Eyüp Bolat idi, yeni sezonda Kadircan Esen yapacak. Kadircan Esen'in yanına da daha önce bizde futbol oynayan Burak Açil'i yanına vereceğiz, yönetimle futbol takımı arasında köprü olacak" diye konuştu.

  Sucu, transfer komitelerini belirlediklerini ifade ederek, "Hocamızın vereceği liste doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Yeşilyurt Belediyespor'a yakışacak bir takım yapmayı düşünüyoruz. 2018-2019 sezonunda güzel bir takım kuracağız, şampiyonluk nasip işidir" dedi.

  Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un yeni teknik direktörü Hayati Palancı ise "4 yıldır Malatya dışında iki takım çalıştırdım. Biri BAL Ligi takımı diğeri de Dersimspor idi. Buraya gelirken asla para konuşmadım, konuşmam da. Ben Malatyaspor'da dahil hiçbir zaman Malatya'da transferimde de dahil para konuşan bir insan değilim. Benim için asıl olan yaşım 51, Yeşilyurt Belediyespor'u parlatıp, 3.Lige bir takım kazandırabilirsek herhalde benden daha mutlu bir insan olmaz" ifadelerini kullandı.

  Palancı, yeni sezondaki hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi: "Bütçemizi aşmayacak, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu gurubu iyi tanıyorum. Grubumuz Doğu ile Batı ortasındaki lig olarak görünüyor. Şehir takımı yok. Çok fazla şampiyonluğa oynayan takım yok. Çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Çaba sarf etmeliyiz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muharrem İMİK (5 yıl önce)
    Hayırlı ve isabetli bir karar olmuş.İnşallah başarıda gelecektir.Her iki tarafa hayırlı olsun.Sezonda başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla