SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancıoğlu Başvurusunu Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Saime Palancıoğlu, partisinden Malatya milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

MHP Malatya İl binasında basın açıklaması yapan Saime Palancıoğlu, önce kendisini tanıttı ve partinin her kademesinde görev yaptığını bildirdi. Saime Palancıoğlu, "1954 yılında Malatya’da doğdum ilk, orta lise ve üniversite tahsilimi Malatya’da tamamladım evli 3 çocuk annesiyim ticaretle uğraşıyorum.

1993 yılından bu güne kadar Milliyetçi Hareket partisinde kadın kolları başkanlığı. Bölge başkanlığı, bölge müfettişliği ve 1995 yılından beri genel seçimlerde millet vekili adaylığı, bir çok sivil toplun kuruluşlarında Dernek Başkanlığı ve halen şerefle yürüttüğüm MHP Genel Merkezinde Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım.

Şuanda karşınıza Millet vekili aday adayı olarak cıkmış bulunuyorum."ifadelerini kullandı.

"İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında ihanete, hırsızlığa, halkın kandırılıp aldatılmasına, dini ve milli değerlerin istismar edilmesine, milletimizin en önemli birleştirici unsuru olan Türk kimliğinin ve dilinin yok edilmesine, teslimiyette sınır tanımayanlara, birikimlerimizi yok pahasına satanlara, servetlerine servet katan yandaşlara dur diyecektir"diyen Palancıoğlu, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"2011 Milletvekili Genel Seçimlerini vatanımıza milletimize ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu uğurda yola çıkmış bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca bütün hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, çıktığım bu yolda dua ve desteklerini eksik etmemelerini istiyorum."

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ise, Saime Palancıoğlu'na hayırlı olması temennisinde bulunup, MHP'de bugüne kadar Malatya milletvekili aday adaylığı için 15 başvuru yapıldığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız