SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Paraları Leyla'ya Bastığı İçin.."

0
Güncellendi - 2020-08-18 01:30:51
'Paraları Leyla'ya Bastığı İçin..
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 493 milyon TL harcama limitini iki yıldır yaptıkları tasarruflarla gerçekleştirdiklerini belirterek, "Başkaları sıkıştıysa, paraları 'Leyla'ya bastığı için bu duruma geldiler. Hem paraları bas harca, sonra da gel 'Param bitti, bana limit arttırımı verin'" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen sponsorluk imza töreninde gündem ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Futbol kombineleri ile ilgili start almak istediklerini söyleyen Cengiz, "Maalesef kombinede aracı olan kuruluş bunun maçlar oynanmadığı takdirde tekrar iade taleplerinin olacağını bu nedenle buna izin vermiyor. Sözleşmemizde maçlar oynanmadığı takdirde hiçbir hak talep etmeyeceğine dair taraftarımız taahhüdü var. Maalesef burada hukuk tavır alıyor. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Loca satışlarımızı yapıyoruz. Olasılık belli oranda seyircili oynanacak. İnşallah öyle olur. Buna rağmen taraftarımız localarını yeniliyor. Bayağı da loca sattık. Ama resmi olarak satmadık. Ben taraftarımıza buradan çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Feghouli haberi yanlış haber"

Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’nin maaş ödenmediği için FIFA’ya başvurduğu ile ilgili haberlerin sorulması üzerine ise Başkan Cengiz, "O yazıyı ben de okudum. Yazı yanlış. Nisan’dan beri ödememe gibi bir durum yok 3 ay geçtiği için fesih hakkı doğar öyle olsa. Cezayir’de bu haberin çıkması, onun doğru olduğu anlamı gelmez. Yanlış yazabilirler ki ben kontratlı hiçbir futbolcumun aleyhine konuşmam. Ben sadece 4 kişi bizi yordu dedim o kadar. Aktifimizdeki bütün sporcular değerlidir. Görüşmeler sürüyor, teşekkür ederim" diye cevap verdi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız