SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PCR Testi İsteyen Doktoru Yaraladı, Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-10-06 21:43:29
PCR Testi İsteyen Doktoru Yaraladı, Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesindeki Devlet Hastanesi'ne muayeneye giden ve kendisinden korona ile ilgili olarak PCR testi isteyen doktoru yaralayan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Fatih F. adlı şahıs, 30 Eylül günü rahatsızlığı nedeniyle muayene olmak için hastaneye gitti. Burada görevli doktor H.Ş., şikayetlerini dinledikten sonra Fatih F.'den korona olup olmadığının anlaşılması için PCR testi istedi. Doktorla tartışan Fatih F., elinde bulunan traş makinesini doktora fırlattı ve sağ kaburgasından yaralanmasına neden oldu.

Doktorun şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatih F. mahkemece serbest bırakıldı. Ancak, daha sonra Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı serbest bırakma kararına itiraz edince, şahıs tutuklandı.

HASTANEDEKİ REHİN OLAYININ FAİLİ CEZAEVİNDE..

Öte yandan, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen, geçtiğimiz hafta sonunda ambulansla getirildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil kısmında hemşire odasına girerek kırık bardakla tehdit ettiği 3 hemşireyi rehin alan, polis ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanan, daha sonra gönderildiği mahkemece serbest bırakılan, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu karara itirazı sonucu hakkında tutuklama ve yakalama kararı çıkarılan H.A.K. adlı şahsın da, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandığı ve cezaevine gönderildiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    20 yıll önce bir hasta veya hasta yakını doktorla veya hemşeriyle konuşması muhatap olması imkansizdı hastahanelerin wc leri çok rezildi 8 ve10 hasta bir odada o kadarda refekatcı bir odada Şimdi ise avurpa standartı olmasa bile çok güzel temiz doktorkar cok kibar her konuda yardımcı oluyorlar Buna karşılık bizim halkîmız açık ve net biz buna laik değiliz bizi insan yerine koymayın bize insan gibi davranmmayın diyor siz net olursanız biz gadar vahşet terör yaralar öldürür yakar yıkarız diyor bize iyi davranmayın bizi insan yerine koymayın diye çığlık atıyorlar doktora kalkan ell kırılsın Ve kırarım o elleri Günlerdir yıkanmamış pis kokan yaralaŕı intahablı kendi eliyle dahi tutmaz ama doktor temizler tiksinmez tadavi eder doktora minatkar olacağîmıza darp olurmu Bir yaban hayvana küçük bir iyilik yaptımı biliyor saldırmıyor ya insan Kendini insan sananlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tıraş makinesi ne alaka ??
    0
    0
    Yanıtla