SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Peynir Kovasında Esrar

0
Güncellendi - 2016-04-07 18:18:39
Peynir Kovasında Esrar
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma ekiplerince bir aracın içerisinde peynir kovası içerisine gizlenmiş vaziyette  5 kilo 10 gram toz esrar maddesi ele geçirilirken, 2 ayrı araçta ise toplamda  ile 8 kilo kubar esrar maddesi bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı’nın 28 Mart - 04 Nisan tarihleri arasında yapmış olduğu çalışmalara yönelik olarak verilen bilgiye göre; Battalgazi ilçesinde Elazığ yolu üzerinde durdurularak arama yapılan bir aracın içerisinde içined peynir bulunan bir kovanın içerisine yerleştirilmiş vaziyette 5 kilo toz esrar maddesi ele geçirilirken, yeni bir başka araçta 4 kilo 162 gram kubar esrar maddesi elde edildi. Penir kovasının üzerine peynir konduğu, altına ise toz esrarın yerleştirildiği öğrenildi.

Jandarma ekiplerince kale ilçesinde durdurularak aranan bir aracın içerisinde ise 3 kilo 840 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yine kale ilçesinde durdurulan bir arıcın içerisinden ise 5 bin 20 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarmanın çalışmalarında toplamda 8 kilo kubar esrar maddesi ile 5 kilo 10 gram esrar maddesi elde edildi.

Bu arada, define kazıcılarına yönelik çalışmalarda ise Jandarma ekiplerince 1 adet dedektör ve

2 adet muhtelif kazı malzemesi elde edildiği belirtildi.

103 FİRARİ YAKALANDI

Öte yandan, son 1 hafta içerisinde Jandarma ekiplerince durdurulan araçlarda bulunanların kimlik kontrülü ve sorgulamasında haklarında arama ve yakalama kararı bulunan 103 kişinin yakalandığı ve adli makamlara teslim edildiği belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız