SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK/KCK'da Tutuklu Sayısı 11'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2020-10-15 21:07:44
PKK/KCK'da Tutuklu Sayısı 11'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan 15 şüpheliden, daha önce tutuklanan 5 şüpheliden sonra 6'sı daha tutuklanınca, tutuklu sayısı 11'e yükseldi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube (TEM) Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'nın sözde kurucu meclis işlevini yürüten Demokratik Toplum Kongresi içerisinde kentte faaliyet gösteren şüphelilerle ilgili operasyon hakkında şu bilgi verildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce; PKK/KCK terör örgütü yapılanmasının (sözde) Kurucu Meclis işlevini yürüten, DTK (Demokratik Toplum Kongresi) içerisinde, ilimizde faaliyet gösteren şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 15 şahıstan; 4 şahıs adli kontrol kararı ile serbest kalmış, 11 şahıs ise tutuklanmıştır."

malatyahaber.com-Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Burak (3 yıl önce)
    Sayın Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere TEM biriminde çalışan bütün polis abilerimizin Allah tırnağını taşa değdirmesin. Vatan hayini olan herkes cezasını çeksin. Özellikle 5. Ağır ceza mahkemesi hakimimiz Satın Türker Türkoğlu Beyefendiye teşekkür ediyorum. Hayranlıkla takip ediyorum kendisini çünkü vatan hayinlerine hak ettikleri cezayı veriyor. Allah devletimizi bölmek isteyenlere fırsat vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Allah emeklerinizi zayi etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Allahınıza kurban sayın emniyet müdürümüz ve emniyet teşkilatımız. Battalgazin destan şehri, doğunun yıkılmayan kalesi Malatyalılar size minnettar.
    0
    0
    Yanıtla