SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat Görevden Aldı ASKİ Kaptı!

A- A+ PAYLAŞ

Ahmet Çakır’ın milletvekili adaylığı için istifasının ardından Büyükşehir Belediyesine başkan olarak seçilen Hacı Uğur Polat’ın apar topar ilk icraat olarak görevden aldığı Büyükşehir Belediyesi’nin en başarılı bürokratı MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’i (fotoğraftaki), Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) kadrosuna kattığı öğrenildi. Özdemir’in ASKİ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacağı bildirildi.

Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü’nün başına getirilen Doç. Dr. Özdemir, kurumsallaşma kültürünün inşa edilmesinin dışında temel görevi olan içme suyu ve kanalizasyondan oluşan alt yapı hizmetlerini Malatya merkez, ilçeler ve en uzak kırsal bölgelere kadar ulaştırmayı büyük oranda tamamladı.  Hazırladığı master planı, alternatif su kaynakları çalışmaları, bilimsel, ölçülebilir ve denetlenebilir bir su yönetimi sistematiği kurarak, Malatya’nın bu alanda  sağladığı başarıyı ulusal ve uluslararası sempozyumlara taşıdı.  Türkiye’de Malatya ile birlikte büyükşehir olan illerin yanı sıra 80 il belediyesinin su idareleri için de adeta bir okul konumuna dönüşmeye başlayan MASKİ, personel eğitmeye ve diğer illere seminerler vermeye başlamıştı.

Tam da böyle başarı grafiğinin yükseldiği bir dönemde, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından görevinden alınan Doç. Dr. Özgür Özdemir’i, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı iken Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda su yönetiminde üst düzey görevlerde bulunan, son olarak Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı iken, Başkentte yaşanan su sorununu çözmek üzere Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin başına getirilen hemşehrimiz Prof. Dr. Cumali Kınacı’nın, Genel Müdür Yardımcısı sıfatıyla ASKİ’ye davet ettiği ve Özdemir’in de bu görevi kabul ettiği öğrenildi.

Salı Günü MASKİ’de yapılacak devir teslim törende görevi Ertan Mumcu'ya devredecek olan Özdemir’in Umre’ye gideceği, seçimlerin ardından ASKİ’deki görevine başlayacağı kaydedildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Necati (5 yıl önce)
    kabiliyetli biri olsa bir durduğu yerde dururdu heralde,bu tiplere maymun iştahlı derler
    0
    0
    Yanıtla
  • SERGEN (5 yıl önce)
    Olaya şahsi olarak bakıp yorum yapan çok kişi var yazık gerçekten. Sn. Özdemir in Kayseri den gelmesini değilde Malatya ya neler kattığına bakmak lazım. Haksızlığı ve yandaşlığı bırakıp hizmete bakın. MASKİ de gerçekleştirdiği ve devam eden projelerinin yanında bir akademisyen olarak geleceğin mühendislerini yetiştirmek, onları bilinçlendirmek amacıyla da bir çok şey yaptı. Sn.Özdemir gibi bir bürokratın gitmesi gerçekten çok üzdü. Kıymetinin daha iyi anlaşılacağı yerlerde olur umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umutcan (5 yıl önce)
    İnsanları karalamak kolay, boyle tartışmalara yol acmaktansa bir habercinin görevi gerçekleri yazmaktir. Böyle üstü kapalı bir haberdense siz den bir haberci olarak ricam gidip Belediye Başkanına Özgür Özdemir'in neden görevden uzaklaştırıldığının sorulmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    Gerçekten işini çok iyi yapan ve her işde mükemmellikci bir yapısı olan bir insandı malatya kaybetti zaten zeki ve disiplinli biri olmasa ankaraya gitmezdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun Karacanoğlu (5 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyesinin 590 trilyon borcu havadan mı geldi sanıyorsunuz. Çoğu Maski'nin borcu. Yıllara yayılarak altyapı tamamlanmak yerine Malatya'nın her yerinde aynı anda işe başlanıldı ve aylarca yıllarca bitirilemeyen yerler oldu. Evet, liyakat sahibi bir bürokrat olabilir ama verimli çalışamadı bence. Bu arada madem başarılıydı neden görevden alındı? madem başarısızdı neden Ahmet Çakır yıllarca o makamda yuttu. Hacı Uğurla Ahmet çakır bir karar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye ve Maski bütçe anlamında iki ayrı kurumdur.Bütçeleri gibi borçları da ayrıdır. O söylediğiniz borç Büyükşehir Belediyesinindir ve 509 milyon TL olarak açıklanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (5 yıl önce)
    maski şelalesi akıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (5 yıl önce)
    Liyakatlı bir çalışanın işin ehli olmayanlarca görevden el çektirilmesi neticede Malatyalı kaybetti!.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selem (5 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİRİN GENEL SEKRETERİ ARİF EMECEN’İDE BÖYLE PARLATMIŞTINIZ, ADAM SİZİN MANŞETLERİNİZLE İETT’YE GENEL MDR OLDU. BİR YIL GEÇMEDEN BOŞ BİR ADAM OLDUĞU ANLAŞILDI VE “KOVULDU”. BİR YILA KALMAZ BU CİLALI HABERİNİZİ HATIRLATIRIM SİZE. ŞUNU UNUTMAYIN: BU İNSANLAR MALATYAMIZI MARKA ŞEHİR YAPMADILAR, MALATYA ONLARI MARKA İNSAN YAPTI. EDİTÖR'den: Tamamen gerçek dışı Arif Emecen'le ilgili bizim yazdıklarımıza dair iddianız. Ne parlatılacak bir kariyeri vardı, ne de projesi. Malatya'ya gönderilmek üzere adı ortaya çıkarken eski Vekil Ömer Faruk Öz, Ahmet Çakır ve ekibini uyardı, bu kişiyle ilgili. Ancak Çakır ekibi dinlemeyip gelmesine onay verdi. Bu zatın kendisi bir proje ve trambüs hikayesinin baş aktörü idi, buradaki misyonunu tamamladı ve onu buraya gönderenler, Malatya fiyaskosunu ödüllendirerek İETT'ye aldırdılar (yani kovulmadı, kendi gitti). Sonra gelen İstanbul B.Başkanı da, ciddi bir suçlamayla görevden uzaklaştırdı. Bu zata ve fiyasko projesine dair tüm haberlerimiz arşivde ve buna rağmen çarpıtıp burada gerçek dışı yorum yapıyorsunuz! Tüm haberlerimizi böyle anlıyorsanız, yorumlarınız sizde kalsın, yalan- yanlış yorumlarla başkalarını da aldatma çabanızdan vazgeçin!.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Arslan (5 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİRİN GENEL SEKRETERİ ARİF EMECEN’İDE BÖYLE PARLATMIŞTINIZ, ADAM SİZİN MANŞETLERİNİZLE İETT’YE GENEL MDR OLDU. BİR YIL GEÇMEDEN BOŞ BİR ADAM OLDUĞU ANLAŞILDI VE “KOVULDU”. BİR YILA KALMAZ BU CİLALI HABERİNİZİ HATIRLATIRIM SİZE. ŞUNU UNUTMAYIN: BU İNSANLAR MALATYAMIZI MARKA ŞEHİR YAPMADILAR, MALATYA ONLARI MARKA İNSAN YAPTI. EDİTÖR'den: Üstte Selem rumuzlu kişiye yanıtımız, aynı iddiaları kopyalayıp göndermiş olan bu zat ve başkaları (yer işgal etmemesi için onlar çöpe atıldı, bu Orhan.. rumuzlu zata da Özgür Özdemir aleyhine başlatılmak istenen karalama kampanyasına çok sayıda mesaj gönderdiği ve bu, kendisi ve arkadaşlarına da toplu bir yanıt olduğu için burada yer verildi) için de geçerlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maskili (5 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da adamı kahraman ilan ettiniz keşke az bişey tanısaydınız ne kadar haksızlıklar yaptığını adaletsiz bir müdür olduğunu maski yi borç batağına sürdüğünü ve din den bahsedip israf ve haksızların en alasını yaptığını. İçinde olan bilir herşeye yorum yapmayın lütfen..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tanıyoruz... Maskiyi borca sokup da kendine harcamiyordu daha gelişmiş bir alt yapı için bütün borçlanmalar Maski içme suyu laboratuvarinda ki cihazlar Türkiye'nin neresinde var ? Cahillik mutluluktur diyip ne içtiğinizi bilmeden icecekseniz yapılan değişiklikle bunu tadacaksinizdir
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    MALATYA ŞİŞE SUYUNA MAHKUM EDENLER ; Dünyanin en mükemmel cazibesi ile akan Derme suyunu pahalı satanlar. KERNEK basta olmak üzere fuzuli cad den teze camiye kadar bütün yer alti icilebilir suyu beton basıp kayıp edenler.MALATYA da ehil adam yokmuş gibi ithal bürokrat getirenler hem bu dünyada hem de o bir dünyada hesap verecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    belediyede tek çalışan adam özgür beydi onuda yediler malatya sen iyileri yersin .Lütfen bürokratlara sahip çıkın. Asam iyi ise siyasi görüşüne bakmayın.Bunu en iyi hemşerimiz özal yapardı. Bilirsiniz.Onun için bu deca oylar Mhp ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynal (5 yıl önce)
    Insaat sektorundeyseniz maski, aykome, b.sehir, ilce belediye sorma ver. Bagladiklari bir atik su, ve icme suyu bunada hizmet diyorlar. Soygundan baska birsey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    Kaç milyon tl ..borç takıp gitti maskiye açıklayın...japon jj firmasindan niye borçlandı o paralar nere gitti...yerin altına fahiş fiatlara gömdüğü boruların hesabini kim soracak sağlıksız su içitoruz 10 yıldır hesab soran yok.ihale bedeli 9 milyon tl olan tabelaları hatirlayin...şu yağan yaģmurlarda rezaleti gördük...drenaj döşenmîşti kaç milyon tl...maskinin araçlari hep kiralik çoğu 38..hangi birine karışmışiz..çalışanı sever malatya..nereli olduğuna bakmaz...2071 yalani bize kaç milyar tl ye mal olacak görün....
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (5 yıl önce)
    Vizyon sahibi olmak gerek...VİZYONU olmayanın difüzyonu olur...YAZIK Yapılan MALATYAMIZ yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Togili (5 yıl önce)
    Suç onu görevden alanda değil. Suç polatlı oraya getirende
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Gitsin birazda askinin büççesini israf etsin. Birazda orada şov yapsın,milletin gözünü boyasın.Gidin maskinin makam odalarına bir girin anlarsınız ne kadar profesyonel müsrif olduğunu.Ama Suya kat kat zam yapıp garibanın büççesine yükleyince vicdanı gayet rahattı.Hacı başkanı bu adamı görevden aldığı için tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (5 yıl önce)
    ertan mumcu kim ya ne kadar bilgisi var bu konuda sen adamı neden harcıyorsunuz sebep ne haydi adam işe yaramaz peki koca ankara neden hemen adamı bünyesine katsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Daha bugünden seni özlüyoruz Çakır Reis. Kıymetini er geç herkes anlayacak Belediye için ne kadar büyük bir kayıp olduğunu herkes anlayacak da iş işten geçti
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Yazık cok yazık malatya kaybettı işin ehli insanlarla calısmak kadar güzel bıse yokdur.bildiğim kadar yerıne gelen malı müşavir ne anlar maskıden sudan bılmıyorum o adam o işin ilmini okumuş doktorasını yapmış ve sen daha ıcraatlarını görmeden görevden alıyosan herkesde bılır bılmeden yorum yapar tabi. Ben sayın çakırın dahada başarılı oldugunu ekıbınden anladım şimdi.sayın mumcunun işi zor çok zor alt yapısı olmayan malatya ile uğrasmak hakıkaten cok zor olacakdır
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Altının Değerini Ancak Sarraf Bilir. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ugur Capolat (5 yıl önce)
    İşi gücü rastgelsin. çok değerli bir insandı. umarım yerine bakacak olanlar Özgür beyi mum ile artmazlar. fakat şunuda bilmek lazım --> balık baştan kokar. malatya nın başındakiler belli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynal Abidin (5 yıl önce)
    MALATYA HABER...... NEDEN BENİM YORUMLARIM YAYINLANMIYOR.ZORUNUZA GİDEN BİR ŞEY YAZMADIM Kİ .SİZİ TAKİP ETMEYİ ŞU ANDAN İTİBAREN BIRAKIYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (5 yıl önce)
    vah malatyam vah
    0
    0
    Yanıtla
  • SEZER (5 yıl önce)
    Seneye seçimlerdede bunu Reis adayı olarak göstermesi lazım partinin...Malatya belediyesi ve esenlik tamamen Malatyalılardan arınmış olur ..hiçbir malatyalı kalmaz belediyeden...durmak yokkkk yola devammmm!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynal Abidin (5 yıl önce)
    Arkadaşlar ben orta gelirli bir vatandaş olarak bütün hemşehrilerimin adına şunu merak ediyorum..Özdemir gitmiş falan kişi atanmış beni ırgalamıyor.Ne gideni tanırım ne de geleni.. Allah'ın bahşettiği suyu bile bizler fahiş fiyata kullanıyorsak olay bitmiştir.Faturalar kafalara göre yazılıyor sanırım.3 kişilik aile akşama kadar işteler çalışıyorlar gelen fatura 120 TL.Halen çözemedik bunu.Onu da geçtik Her şeyden önemlisi güzelim Malatya nın o güzel suyunun içine ettiler.Hepimizi de şişe sularına mahkum ettiler.Bu işin sonu nereye varacak.Başka bir şey demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Da düne kadar Kayseri'leri doldurdular buraya diyen şimdi ah vah çekiyorlar niye yani Malatyalıların Malatya'da görev yapması neden eleştiriliyor bekleyin bi hizmet yapamayacağını nerden biliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (5 yıl önce)
    malatyada adammı bitmiş yolu açık olsun bu kadar iyi bir adamsa miletvekili olsun ülkemizede faydası olsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (5 yıl önce)
    Bir iş yerinde müdürden şikayet varsa, Orada işler yolunda demektir. Çünkü iş yaptırmak için sıkıştırıyor Çalışanlar da yatmaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen hangi çağda çalışıyorsun dediğin zihniyet 1900 lerde kaldı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya'nın kaderi kalifiye adamlar kapı dışarı yapılır, beceriksizler en üst makamlara gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Ustte yorumu yapan mustefa bey sen maski personeli olmalisin Özgür bey gibisi gelmez. Yapilan hizmet kalite cok yerinde oldu tum hat döşemesi yüksek kalite ile yapildi kontrol ve kayserili daire başkaları sahada mutahiti tek birakmadi tepesinden ayrılmadı istemeyen mutahitlerde oldu senin gibi. Ertan mumcu gelsin ozaman anlarsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (5 yıl önce)Memo isimli kullanıcı yorumuna
    peki bütün ihaleleri hisamioğlu inşaata verdi neden onu söylemiyorsun bugün 2 kişilik 1 aileye su fatırası ayda 40 tl geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)
    Her haber yorumunun altında AKP dışında oy veren vatandaşlara büyük ithamlarda bulunulmuş. Öncelikle MHP'ye oy vermek nasıl oluyor da fötcüler ile şer güçler ile kıyaslanır. Arkadaşlar bir silkelenip kendinize gelin. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a ilk destek olan ve DEVLETİMZİN yanında olduğunu beyan eden kişi Devlet Bahçeli'dir. MHP Cumhur İttifakı kurup kendi adayını çıkarmayarak, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu beyan etmesinin sebebi oyların bölünmesini engellemekti. Şimdi siz nasıl olur da Milletvekilliğinde MHP'ye oy verenleri fetöcü, hain ve şer güçler ile mukayese edebilirsiniz. (Sadettin Köpek'de ayrı bir vaaka) Sadece Cumhur İttifakı kuruldu, Milletvekilliği ittifakı kurulmadı. Kişi hür iradesiyle sandığa gider ve inandığı ya da güvendiği hizmetin kimden geleceğini tartarak oyunu kullanır. Vekillikteki oyum fetöye baştan beri bir terör örgütü gözüyle bakan partiden yanadır. Siz böyle ithamlarda bulunduğunuz sürece gönül verdiğiniz partinizin oylarını düşürüyorsunuz. Lütfen daha saygın çerçevelerde tartışalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • sonuna kadar katılıyorum size mhp lilere bilinçli bir algı yaratılmaya başlandı amaç ülke değil kendi menfaatleri kendi cepleri kendi koltukları ama şunuda görün durum ciddi olmazsa bu kadar saldırmazlar halk istemiyo kardeşim vekilleri mhp ye ve reise verecek emin olun 2 mhp garanti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Allah işini rast getirsin...Bizden uzak olsun. Malatyadan uzak olsun. Ihtirası gözüne perde olmuş, hak, hukuk tanımayan; ekipçilik yapıp personel arasında fitne ve fesada neden olan bu adamı Rabbim hayırla, güzellikle ıslah eylesin. Allah merhamet versin. Empatik düşünebilmeyi lûtfeylesin. 4 yıldır beraberinde çalışan biri olarak hakkımı helal etmiyorum. Burayı okur mu bilmiyorum ama arkada hoş bir sada bırakmadan gidiyor. Kırdığı kalpler, incittiği gönüller burdan değil köye yedi düvele yol olur. Yok saydığı, biz çalışanları kendisinden razı değiliz. Duam niyazım odur ki Rabbim ayığtıra. Veda toplantısında helallik istediği arkadaslardan kaç kişi helal olsun dedi. Belki iki elin parmakları kadar. Nasıl becerdi bu kadar insanı incitmeyi bilemiyorum. Değer mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız Adam (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Alıştınız yatarak mesai doldurmaya. Başınıza sizi çalıştıran bir amir gelince beğenmezsiniz tabi. Bizde Vatandaşı mağdur eden maski personeline hakkımızı helal etmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey, bizimde tandıklarımız ve yakınlarımızda maskide çalışıyor ama olaylar sizin yazdığınız gibi değil. Sürekli Allah şöyle yapsın böyle yapsın demissiniz, Sizin bu iftiraya kadar giden değerlendirmeleriniz için Allan'tan nasıl af dileyeceksiniz? Özgür beyin gönderilmesi kesinlikle siyasidir. Yerine gelene bakın anlarsınız. Özgür bey çok başarılı ve iyi niyetli bir insandı. Keşke biraz örnek alsaydınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi Sizi çalıştırdı yoruldunuz ,İşi savsakladıgınızda azarladı sürekli işinizi takip etti böyle idarecileri istemezsiniz.Neyse iş den anlamayan birisi gelir bol bol yatarsınız.İyi uykular.
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    sana hergün arabasınımı yıkattı üstünmü temizletti haraçmı istedi dayakmı attı küfürmü etti paranımı çaldı ne yaptıda hakkın olan ne bu adamda paramı kaptırdın ne yaptı bu adam sana hakkın varda helal etmiyorsun muhtemelen adam disiplinli işine sadık sende yatıp maaş alam diyen tiplerdensinki acın burdan adamda buna müsade etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • BU KİŞİ GÖRMEDİM TANIMAM BİLMEM BEN YAPTIĞI İŞE BAKARIM ADAM YAPTIĞI İŞİ LAYIKIYLA YAPTIYSA SORUN YOK ÇALIŞANLARI MEMNUN ETMEK İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN GÖREV ALMAK GEREKİR PERSONEL MEMNUN DEĞİLSE VARDIR BİR HİKMETİ :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanane (5 yıl önce)
    Milliyetçilik vatana millete hizmet ile olur. Son 4 yılda büyük projelere imza atan bir bürokratı hicbir gerekçe göstermeden görevden alan belediye başkanının belliki hizmet derdi yok. Insanlara faydalı olmak adına gecesini gündüzüne katan ve bir çok kurum ve yetkili tarafından başarısı takdir edilen Doc.Dr Özgür Özdemir 'in bu şehirden ayrılması çok büyük kayıp kendisine yapılan ise çok büyük ayıp. Kaybeden malatya ve malatyalı kardeşlerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Ah malatya vah malatya. Bir başarılı bürokratını daha kaybetti siyasi hesaplar uğruna. Bir beyin insana daha sahip çıkamadı kaçırdı. Yazık çok yazık!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Kaliteli adamı kaparlar abi. Böyle başarılı adamı bulmuşsun bide görevden almak da ne? Kayserili diye diye adamın başını yediler. Al sana Kayserili Ankara’da görev alıyor bi Allah’ın kuluda kayserilinin ne işi var Ankara’da demiyor. Çünkü adamlar kaliteye bakıyor. Malatya için büyük kayıp. Üzüntü verici :(
    0
    0
    Yanıtla