SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Operasyonları.. Uyuşturucu ve Silahla Ele Geçtiler

Polis Operasyonları.. Uyuşturucu ve Silahla Ele Geçtiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Bu arada, 16 yıl 4 ay hapis cezası bulunan bir firari de uyuşturucuyla yakalandı.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇTİ..
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sokak satıcılarına yönelik 2 operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda F.Ö, R.A. ve A.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, araç ve üst aramalarında 3 tabanca, 4 şarjör, 27 fişek, 47 uyuşturucu hap, bir miktar sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

Ekiplerce uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin 650 liraya da el konuldu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Ö. ve R.A. tutuklandı, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

16 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN FİRARİ UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI
Bu arada, hakkında 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince aralarında "silahlı tehdit", "yağma" gibi 4 suçtan 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.B.T. operasyonla gözaltına alındı.

Hükümlünün ikametinde yapılan aramada, 226 gram esrar, 84 sentetik hap ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 25 bin lira ele geçirildi.

H.B.T, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız