SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Operasyonlarında Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti

Polis Operasyonlarında Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son bir haftada yapılan uygulama ve denetimlerde çok sayıda ruhsatsız silah ile uyuşturucu hap ele geçirildi. Olaylardan 10 kişi hakkında işlem yapılırken, 6 zanlı ise gözaltına alındı.

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan uygulama ve denetimlerde 68 adet uyuşturucu hap, 32 adet sentetik hap, 129 gram esrar, 71.81 gram kannabinoid 1.60 gram metamfetamin ,1 adet pompalı tüfek, 3 adet glock marka 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet gold star 2002 marka 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet browning marka 9.19 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Olaylarla ilgili 10 kişi hakkında işlem yapılırken, çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen M.C.D., A.A., M.K., E.K. ve M.K.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

JANDARMA'NIN OPERASYONU

Malatya'da, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından kaçak tütün ve tütün ürünleri satışı yapan zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Kuluncak ilçesine araçla kaçak tütün ve tütün ürünleri getireceği bilgisine ulaşan ekipler yol güzergahında durdurdukları 2 araçta arama yaptı.

Yapılan aramada, 11 bin 000 adet boş makaron, 22 bin 320 adet içi doldurulmuş makaron, 66,5 kilogram bandrolsüz tütün, 19 adet makaron dolum aparatı, 923 paket çarşaf kağıdı, 728 paket filitre ele geçirildi.

Olayda 2 zanlı hakkında işlem yapıldı.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız