SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Polis Teşkilatımız Üstün Başarılara İmza Atmaktadır"

A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’uncu yıldönümü Malatya’da çelenk sunumu ve şehitlik ziyareti ile başladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’uncu yıldönümü münasebeti ile Malatya Şehir Mezarlığında bulunan Şehitlikte tören düzenlendi. Törene Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ile şehit aileleri dernekleri polisler katıldı.

Anıta çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, “Sizler bu vatanın bekası, milletimizin istiklal ve istikbali uğrunda en değerli değerli varlıklarınız olan canlılarınızı seve seve feda etmek suretiyle vatan sevgisi millet sevdası ve vazife aşkını ne kadar kutsal ve ne kadar değerli olduğunu bizlere bir kez daha öğrettiniz. Aziz şehitlerimiz, hiç şüpheniz olmasın ki sahip olduğumuz her şeyi sizlere borçlu olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz. Bu anlamı büyük bedeli yüksek öğretiniz doğrultusunda gücünü yasalardan desteğini ise daima hizmetinde olduğu milletinden alan Türk polis teşkilatının bugünkü nöbetini tutan bizler, bıraktığımız emaneti sizin gibi şeref ve gururla yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, kuruluşumuzun 179’uncu yıl dönümünde mukaddesatı uğruna canlarını feda eden siz aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle tazimle yad ediyor, aziz sağ sıralarının önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Törende daha sonra şehitlik ziyaret edildi, kabirlere karanfil bırakıldı.

VALİNİN MESAJI..
Bu arada Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla şu mesajı yayınladı:

"Gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakar bir şekilde yerine getiren ve ülkemizde güven ortamının tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedir. Gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Polis Teşkilatımız; dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile milletimizin sevgisini ve saygısını kazanarak, üstün başarılara imza atmaktadır. 

Bu vesileyle öncelikle ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum."

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 hafta önce)
    Aynen attığı başarı imzalarını deprem sonrasında bizzat gördük. Hırsızların soymadığı nereniz kaldı
    %40
    %60
    Yanıtla