SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis ve Gümrük Muhafaza Ortak 'Tütün' Operasyonu Yaptı..

Polis ve Gümrük Muhafaza Ortak 'Tütün' Operasyonu Yaptı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir tırda 7 ton 300 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tütün kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

KOM ekipleri ile Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne bağlı görevlilerin koordineli çalışması neticesinde durdurulan bir tırda yapılan aramada, 7 ton 300 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Memlekette bandrollü sigara alan kalmadı. Yüksek vergi kayıt dışının sebebidir. Bu kadar yüksek vergi nereye kadar? Devletin memuru bile tütün sarıyor. Nereden nereye...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • alican (1 yıl önce)
    Bereket amerikada kayısı,fındık ve çay üretimi yok aksi halde onlarıda kaçak sınıfına eklerdiniz.Nedir yav marketlerin rafları tıka basa ithal sigaralarla dolu ama kendi insanımızın geçim kaynağı olan tütün kaçak muamelesi görüyor.Bu yaptığınız hiç adil değil..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Haci Bilen (1 yıl önce)
    Kaçak tütün nasıl oluyor? Tütün bu bölgenin zirai bir ürünü. Yakında kaçak kayısı, kaçak karpuz, kaçak üzüm yakalandı haberlerini de duyarız artık.
    %87
    %13
    Yanıtla