SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten '15 Temmuz Anısına' Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2021-07-14 21:22:26
Polisten '15 Temmuz Anısına' Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü çalışanları, hain darbe girişiminin yıl dönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışında bulundu.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile 251 polis, 15 Temmuz anısına kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren yaptığı açıklamada, “Hain FETÖ darbe girişimin yıl dönümü. Bu darbe girişiminde 251 şehit verdik, 2 bin 196 da gazimiz var. 15 Temmuz unutturmak adına her yıl 15 Temmuz'da etkinlikler düzenleniyor. Biz de Türk Kızılay Malatya Şube başkanlığıyla 251 şehit için 251 ünite kan kampanyası düzenliyoruz ve bağışında bulunuyoruz. Allah bir daha bu millet ve devlette böyle gün yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

İha

[caption id="attachment_399981" align="alignnone" width="800"]  [/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cenk (2 yıl önce)
    Ercan Amirim Malatya ya Allah İn Bı Lütfü .Vatanını En Çok Seven , Görevini En İyi Yapandır .Saygılarımi Sunuyorum Sayın Emniyet Amirimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Allah güvenlik güçlerimize güç kuvvet ve sağlık versin,eksikliklerini vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • YILDIRIM (2 yıl önce)
    Harika bir emniyet müdürümüz var, tebrikler örnek davranış için.. Keşke gitmese..
    0
    0
    Yanıtla