SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Park ve Kafelerde Denetim

0
Güncellendi - 2019-07-02 05:22:51
Polisten Park ve Kafelerde Denetim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Halep, Mücelli ve Nasuhi Caddelerindeki eğlence yerleri ve kafelerin yanı sıra kentteki parklarda denetim yapıldığı, silah ve uyuşturucu ele geçirildiği, aranan 5 şahsın yakalandığı açıkladı.

Denetimlere ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce sorumluluk bölgemizde bulunan eğlence mekanlarına yönelik 30/06/2019 tarihinde 21:30 - 23:30 saatleri arasında yapılan denetim ve kontrollerde;

Nasuhi Caddesinde bulunan (3) Kafede gerekli denetim ve kontroller yapılmış ve bu denetimler sonucunda (60) şahsın GBT kontrolü yapılmış, (7) işçinin SGK girişinin olmadığı tespit edilmiş gerekli işlemler yapılmıştır. İş yerleri içeresinde sigara içildiği tespit edilmiş ve 4207 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmıştır. (2) İşyerinin Canlı müzik ruhsatının olmadığı tespit edilmiş gerekli işlemler yapılmıştır.

Halep Caddesi –Mücelli Caddesi ve Nasuhi Caddeleri üzerinde bulunan umuma açık yerlerde yapılan Şok Uygulamada (75) şahsın GBT kontrolü yapılmış, (3) işyerinde çalışanların SGK girişlerinin bulunmadığı ve işyerleri içerisinde sigara ve Alkol tüketildiği tespit edilmiş ve 4207 sayılı kanun kapsamında gerekli işlemler yapılmıştır.

Güven Timlerinin gün içerisinde yapmış olduğu çalışmalarda (43) şahsın GBT kontrolü yapılmış (2) şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edilmiş ve şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Ayrıca 28.06.2019 günü saat 08.00 ile 01.07.2019 günü 08.00 saatleri arasında Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yeşilyurt İlce Emniyet Müdürlüğü ve Devriye ekiplerimiz tarafından şüpheli araç ve şahıslara karşı yapılan uygulama, mobil park polisi ekiplerince yapılan uygulama, sabit yol uygulaması ve şok uygulamalarda ise;

-10622 şahsın GBT kontrolü yapılmış,

-5 aranan şahıs yakalanmış ve 25 yoklama kaçağı şahıs tespit edilmiş,

-1003 araç kontrol edilmiş,

-46 adet park kontrol edilmiştir.

-2 adet av tüfeği

-2 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet fişek

-30 gr kannabionid maddesi

-1 adet delici kesici alet ele geçirilmiştir.

-23 araca toplam 5549 TL idari para cezası kesilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • turabi (4 yıl önce)
    cafe adı altında pavyon gibi birşeyler işletiliyor. her türlü sıkıntı var. emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum devamını bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğduspor (4 yıl önce)
    Askerden kaçanlar Vatan haini ilan edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle bişey oldu (4 yıl önce)
    nihayet emniyet görevlileri bürolarından çıkma zahmetimde bulunmuşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Pavyon mu kafe mi belli değil . Bu tür yerlerde herşey dönüyor . Bence kapatılmalı veya sık sık denetlenmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Elinize canınıza sağlık değerli Emniyet Mensupları. Fırsat vermeyin toplumumuzun huzurunu bozanlara....
    0
    0
    Yanıtla
  • yetmez ama evet (4 yıl önce)
    sigara ve alkol içilmeyen kafe kaldımı ki?
    0
    0
    Yanıtla