SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalı Tüfekle Market Soygunu!..

0
Güncellendi - 2019-02-12 20:54:40
Pompalı Tüfekle Market Soygunu!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir markete giren maskeli şahıs, pompalı tüfekle kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadaki paraları aldı. Soygun anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

6 Şubat Çarşamba günü yaşanan soygunda, kimliği belirlenemeyen şahıs, kar maskesi takarak Battalgazi ilçesi Cirikpınar Mahallesi'ndeki bir markete girdi. Burada elinde pompalı tüfekle dolaşan soyguncu, depoda bulunan market çalışanını tüfekle rehin alarak ön kısma getirdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan soygun anında korku dolu anlar yaşayan görevliye kasayı açtıran şahıs, paraları aldıktan sonra kayıplara karıştı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Akşam saatlerinde yaşanan soygun sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Baybars (5 yıl önce)
    Yakalandı haberini niye kaldırdınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (5 yıl önce)
    Yakakandı şahıs, ama haber yapmazsınız yada hemen kaldırırsınız, işinize gelmiyor değilmi, dğrüst olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Şahıs yakalandı ceza evinde
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Yeni Türkiye de olur böyle şeyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Demeyin öyle Malatya Huzur2un Başkenti demişti ya sayın vekil http://malatyahaber.com/haber/malatyamiz-huzurun-baskenti/
    0
    0
    Yanıtla
  • Zanaatkar (5 yıl önce)
    Hırsızın hiç mi suçu yok demiş hoca. Neredeyse adamı günahsız ilan edeceksiniz tamam kriz varda herkes mi soygun yapıyor çalıyor çırpıyor harama el sürmek mi gerekiyor. Market sahibinin ne günahı var herkes ekmeğinin peşinde. Asgari ücretli akşama kadar anası ağlıyor üç kuruş kazanmak için. Tamam baştakiler çalıyor çırpıyor vurup dönderiyor kimsenin hakkı da helal değil ama bizim de mi bu kadar alçalmamız gerekiyor. Adamın mayasında varsa hırsızlık alışmıştır çalıp çırpmaya bahanesi olmaz bu işin allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik ederim Zanaatkar..Evet bizimde alçalmamıza,çalıp çırpmamıza gerek yoktur.Kul hakkına ve harama el uzatmamamız gerekir.Velhasıl Allah korkusu olmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil Cakir (5 yıl önce)
    Olay 06.02 de oluyor, 5 gün sonra haber yapiyorsunuz.Üstelik Ulusal medyadan haberi alip sayfaniza koyuyorsunuz. bircok haber de oldugu gibi bu haberde de ulusal medya yayinlandiktan sonra siz yayinladiniz. lütfen malatyahaber.com yerine ulusaldansonramalatyahaber.com yapin adresinizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Şaşırdık mı? Yok yok şaşırmayın, Sadece 4 kat büyüdük...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    vallaha kendimizi aştık bu hiç aklıma gelmezdi 3-5 sene yatar çıkar önceden olsa 30 senesi cebindeydi niye suç işlemesinki adam devri dürüst adamın namuslu vatandaşın devrinden çıkarttılar Ahir Zaman işte böyle olacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    Genç işsiz sayısı artıkça bu tarz olaylar artar Silahlanma artıkça bu tarz olaylar artar ki silahlanma bence hat safhada Eğitimsizlik artıkça bu tarz olaylar artar ki eğitim seviyemiz yerlerde Türk üniversitelerinin dünyadaki durumunu araştırmak bile anlamak için yeterli Bu tarz olaylar Türkiye nin her yerinde var artık ama yerel basından öteye gitmediği için duymuyoruz Bu tarz olaylar olunca gözler emniyete çevrilir genelde ama iş emniyeti aşmıştır artık sosyolojik sorun haline gelmiştir her köşeye bir polis de diksen işsiz eğitimsiz bir de üstüne silahlı adam! her şeyi yapar bizleri yönetenler her şey yolunda kardeşim mesajı vermektense bu sorunlarla yüzleşmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (5 yıl önce)
    Vah..!! Malatyam Vah.!!! Bunudamı görecektik..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    güpe gündüz soygun sonra teksas deyince kızıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • MİLLET AÇ KRİZ VAR BU DAHA İYİ GÜNLERİMİZ ALLAH SONUMUZU İYİ ETSiN
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet çok aç yav..Starbacks a bir git bakalım yer bulabiliyormusun, avm de migrosa git hele 2 saat sıra bekliyorsun..Akşam trafikte araç çokluğundan ilerleyemiyorsun. Bunlar hep açlıktan yavv he hee..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)Adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Amin
    0
    0
    Yanıtla