SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı!

Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da husumetli iki grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, 20.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Gedik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden yaşanan bir kavga nedeniyle husumet bulunan iki grup üyeleri Yeşilyurt Caddesi üzerinde karşılaştı. Karşılaşmanın ardından taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşürken, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Y.D. ile R.E. yaralandı. Taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada yaralananlar önce Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne, daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, özel bir araçla olay yerinden kaçan S.Y., A.Y., E.Y., O.Y. ile Z.Y. Gündüz Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerin 2 adet boş tüfek kartuşu bulduğu olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Yerin altı var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Yeşilyurt tecde bölgesi aşırı insan göçü aldı çok kalabalık her telden her türden insan var
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Arkadaş biz arabada çakmak taşımaya çekiniyoruz millet pompalıyı rahatça bulunduruyor, Emniyetin çalışmaları daha sık olmalı bence
    %85
    %15
    Yanıtla