SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediye 11. Sıraya Çıktı

0
Güncellendi - 2018-11-21 00:39:59
Pütürge Belediye 11. Sıraya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Pütürge Belediyespor, Araban Belediyespor deplasmanında aldığı kritik galibiyetle birlikte puan tablosunda yükselişe geçti. Yeşil beyazlılar, iki sıra birden yükseldi ve haftayı 6 puanla 11.sırada tamamladı.

BAL’da ilk sezonunu geçiren Pütürge Belediyespor, Hankendispor’un ligden ihracı sonrası sekizinci haftayı bay geçerek, ilk puanlarını almıştı. Ligin dokuzuncu haftasında 18 Kasım Pazar günü deplasmanda Araban Belediyespor’u 3-0’lık skorla mağlup eden yeşil beyazlılar, puanını 6’ya yükseltti.

Grubunda 9 hafta sonunda biri hükmen olmak üzere 2 galibiyet, 7’de mağlubiyet alan Pütürge Belediyespor, 6 puanla 11 Nisanspor ve Araban Belediyespor’un üzerine çıkarak, 11.sırada yer aldı.

“PÜTÜRGELİLER TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSINLAR”

Pütürge Belediyespor’un teknik direktörü Mahmut Evren, Araban Belediyespor deplasmanında kritik bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Evren, Araban Belediyespor deplasmanında aldıkları galibiyeti kalan maçlarda da sürdürmek istediklerini belirterek, “Yönetimimize, belediye başkanımıza ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz, göreve gelirken bu sıkıntıları biliyorduk. Bize verilen bazı sözler var. Bu takımı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Yönetim, teknik heyet ve sporcu kardeşlerimiz bu işe gövdemizi koyduk. Ateşten bir gömlek var, elimizde de sihirli bir değnek yok. Bizim şansızlığımız geldiğimiz hafta iki sporcumuzun 6’şar maç ceza alması, 3 sporcumuzun sakat olmasıydı. Hamle şansımız azaldı. Mevcut kadroyla bu işe devam ettik. Bunu da devre arasına en iyi şekilde götürmek için sporcu kardeşlerimizle, yönetimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu işin zorluğunu iyi biliyoruz ve bunu düzeltmek içinde sadece ben, sporcular, yönetim, belediye başkanımız değil Pütürgeli iş adamları da takımı sahiplenmeli. Bu konuda şunu söylüyorum; Pütürgeliler takımlarına sahip çıksınlar” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız