SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Raf Etiketi ve Kasa Fiyatlarını Karşılaştırıyoruz'

'Raf Etiketi ve Kasa Fiyatlarını Karşılaştırıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimi ile unlu mamül satışı yapan işyerlerinde gramaj ve hijyen kontrollerine devam ediliyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri marketlerde yaptıkları denetimlerle raf fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Ekipler aynı zamanda ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Kargı yapılan denetimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak genelde halkımızın yoğun olarak alış verişlerde bulunduğu marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırmasını ekiplerimiz yapıyor. Genelde olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecektir. Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Unlu mamül ve satışı yapan fırınlarda da denetim yaptıklarını belirten Kargın, “Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri olarak unlu mamül satışı yapan fırınlarda da gramaj kontrolü ile hijyen denetimlerini yaparak vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmesi için çalışıyoruz” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya (2 yıl önce)
    Kimi kandırıyor ve kiminle alay ediyorsunuz önce elektrik doğalgaz ve motaş ücretlerini inceleyin marketler zaten saatlik etiket değişiyor bunu biliyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Enayi (2 yıl önce)
    Milletin gözünü boyayacağınıza ve enayi yerine koyacağınıza, siz önce motaş otobüs ücreti ile ve su ücreti ile kırdığınız Türkiye rekorlarını izah edin. Aklınız sıra Millet aptal ve sizin bu göz boyamak için verdiğiniz pozları yiyecek. Yazık, hem de çok yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aslı (2 yıl önce)
    Bencede bakın ozellikle bim ürün etiketi 23 ama kasada 41 öyle bir iki liralık da değil adamlar uçmuş denetim mi yok yoksa cezasi mi bilemem ama birileri birşeyler yapsın bir dur desin bu kan emicilere!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Bir tost (2 yıl önce)
    Hazır yerinizden kalkmışken bir de kaldırımı işgal eden, kaldırımda ızgara yapanlara da bir müdahale etseniz Akpınar zaten berbat durumda Atatürk caddesinde de artık kaldırım işgal eden dükkanlar var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Çok büyük iş yapıyorsunuz. Halk salak zaten kafası basmıyor bu işi anca siz yaparsınız. Yav bırakın şu denetleme ayağına marketlerde poz vermeyi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Etiketler o kadar hızlı değişiyor ki çalışanlar etiket değiştirmeye yetişemiyor
    %100
    %0
    Yanıtla