SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Remi Walter Sözleşmesini Feshetti'

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, merkez orta saha oyuncusu Remi Walter’in alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshederek, takımdan ayrıldığı iddia edildi.

Süper Lig’de üçüncü sezonunda birçok sıkıntı yaşayan ve şuanda da küme düşme potasında yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Sarı siyahlı takımın, devre arasında Fransız ekibi Nice takımından kadrosuna kattığı Remi Walter, sözleşmesini alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle tek taraflı feshetti. 

Le10sport.com’da yer alan habere göre, devre arasında Yeni Malatyaspor’a katılan Remi Walter’in kulüple olan sözleşmesini feshettiği ve 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Fransa'ya dönebileceği belirtildi. 

Haberde, şu ifadeler yer aldı: “Remi Walter, kulübü Yeni Malatyaspor ile birkaç haftadır zorluk yaşıyor. Bilgilerimize göre, 25 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu son maaşlarını alamadı ve sözleşmesini feshetme kararını aldı. AS Nancy Lorraine ve OGC Nice'in eski oyuncusu bu nedenle yaz transfer penceresinin ortasındaki herhangi bir kontrattan kurtulur. İlk arzusu, geçen kış Türkiye'de macerayı denemeyi seçmeden önce birçok dokunuşa sahip olduğu Fransa'ya dönmek olacaktır.”

Yeni Malatyaspor’da 9 lig karşılaşmasına çıkan ve 382 dakika sahada kalan Remi Walter, 1 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    ligde kalsak bile bu haberlerden sonra takımda oynayacak oyuncu ve yeni futbolcu bulamayız. bu kaçıncı bu şekilde giden, büyük başkanımız sayesinde dünyaya rezil oluyoruz. büyüksün başkan çok büyük tüm dünyaya reklam ediyorsun bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Yıldırım rumuzlu arkadaşım. Sen ve senin gibiler bu takımın katilisiniz sizden ancak iyi goy goy'cu olur Futbolun F'sinden anlamayanlar burada kafasına göre yorum yapıyor. Murat Yıldırım kim oluyorda takımın kurtarıcısı oluyor takım içerisinde bu güne kadar en vasat futbol oynayan birinden söz ediyorsun siz bu kafayla ptt 1'ci lig değil 2'ci lig bile size bol gelir. Adil Gevrek gibiler sizin için süper bir başkan sakın ondan vaz geçmeyin Hemen yanı başınızda Sivas spor'dan bir şeyler öğrenmenizi tavsiye ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (3 yıl önce)
    Malatya taraftarları her şeyi siyasilerden beklemeyin. Onlar yuklerini aldılar. Işleri bitti sizinle. Artık memleketin hiçbir problemi ilgilendirmez onları. Bu yüzden is basa düştü. Taraftarlarin savcılığa gidip.suc duyurusunda bulunmasi gerekiyor. Yoksa Âdil Gevrek elini kolunu salayarak çıkıp gidecek. Sonra ah vah etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Allah aşkına Dia nın sözleşmesi bitti acilen 5 yıllık anlaşın burak cakıra sesleniyorum sen malatyalı değilsin vijdanında yok acımanda yok ...dia anlaş neolur
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    hikmet karaman gibi futboldan anlamayan hocalar olduğu süre böle topçular durmaz. hikmet karamanın elinde kurtarıcı murat yıldırım var daha. remi walterde kimmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adil gevrek sözleşmesini tek taraflı fes etmiş kulüpte alacağının fazlasını almış takımını satmıştır takım yontmaktaki hünerini gayet mükemmel yerine getirmiştir yeni hayatında allaha havale etmiştir taraftarımız omuzlarda gelmiş tekme yemeden ayrılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Kime para verdikki bütün oyunculara borç var elimde delil olmadan kimseye para yemiştir diyemem ama şunu söyleyebilirim kulübün parası har vurup harman savrulmuş harcamalar kontrolsüz yapılmış kulübün 80 trilyon borcu olduğu söyleniyor ne başkan nede divan bir kelime açıklama yapmıyor transferlerimiz genellikle bonservis bedeli olmayan oyunculardi ona yakında futbolcu sattık bu paralar nereye gitti bir açıklama bekliyoruz olacak şudur genel kurulu toplar hesapları ibra eder yönetimi aklar başkanı da gönderirler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu bir şey değil ilerleyen günlerde daha neler görecek bu taraftar Adil yeyin yeşil kürkü yeni çıktı bu Türkü dinleyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla